Du är här: Hem / Nytt kök / Köksdesign / Nordic Spirit

/ NORDIC SPIRIT

Nordiskt lamellkök med värme och glöd

Nordic Spirit vittnar om om dansk designtradition när den är som allra bäst.

Med Nordic Spirit kan du få ett nordiskt kök som är byggt med naturlig, massiv ek. De vackra eklamellerna handsorteras för att garantera att hela köket får ett enhetligt och harmoniskt utseende med ett vackert färgspel.

  • Danskt hantverk
  • Massiv ek
  • Slitstarkt och underhållsfritt

Hjärtat klappar för det nordiska

Trä är det genomgående materialet i den nordiska köksdesignen. Ensamt eller vackert kombinerat med andra färger och material för att få fram en harmonisk köksdesign.

Nordic Spirit levereras i följande färger:

Natur Ek

Prata med en passionerad köksexpert

Få inspiration och svar på alla dina köksfrågor när du bokar ett gratis designmöte med någon av våra duktiga köksexperter.

Boka ett gratis designmöte Hitta din HTH-butik
HTH

Nordic Spirit Dark

Låt dig förföras av Nordic Spirit Dark med de vackra, mörka lamellerna som här används i en snygg köksö. Notera högskåpen i modellen Base som är belagda med HTH:s nya laminat.

BYT FÄRGER OCH MATERIAL MED ETT KLICK

Prova vår nya DesignStyler, där du enkelt kan växla mellan olika färger och material genom att klicka på pennikonerna.

FAKTA OM MODELL NORDIC SPIRIT

Du kan välja det nordiska köket i fyra handplockade träslag. De ljusaste är vit ek och naturek som ger en ljus och mycket naturtrogen look. Naturek är behandlad med klar lack som framhäver träets glöd medan vitpigmenterad lack gör vit ek lätt och ljus.

Tilltalas du mer av de mörka tränyanserna kan du välja det snygga träfaneret i poppelträ som har lagts på de massiva trälamellerna. Svartpigmenterad ek är också ett alternativ om du vill framhäva det opolerade och karaktärsfulla utseendet.

Vackert integrerade handtag

Handtagen är en naturlig del av lamellkökets design. Lamellerna är formade så att de är lätta att ta tag i när du ska öppna lådor och skåp. Ett extra plus är att det är en skön känsla att ta i ek.

När du väljer ett grepplöst kök tonar du ner ditt kök i en minimalistisk stil. Här talar träet för sig själv, och det kommer verkligen till sin rätt med de unika ådringarna. 

I Skandinavien älskar vi trä

De lugna, vågräta linjerna med unika ådringar är lätta att förälska sig i. När du omger dig med trä ger det en känsla av att vara ett med naturen.

Träets framtoning ger ytan ett levande skimmer. Men ditt kök kan få ännu mer liv om du kombinerar trä med en färg som ger köket extra personlighet. Med trä i snygg kombination med en färg blir ditt lamellkök aldrig tråkigt att titta på.

HTH

Anette Berg, köksexpert:

"KOMBINERA LAMELLERNA MED SLÄTA LUCKOR"

Det är snyggt att kombinera lamelluckorna med släta luckor. Välj exempelvis en köksö med trälameller medan resten av köket får gå i en klassisk eller vågad färg – allt beroende på ditt temperament.

HTH

DU VÄLJER SJÄLV VÄGEN TILL DITT KÖK

Du kan uppnå din köksdröm på flera olika sätt. Om du behöver hjälp under tiden står vi alltid redo.

Vi bygger, levererar och monterar
Vi bygger, levererar och monterar

Om du har fallit för modell Nordic Spirit kan du enkelt förverkliga din köksdröm.

Vi bygger skåpen i vår danska fabrik i Ølgod och de levereras hem till dig av våra egna chaufförer.

Vi tar hand om monteringen av köket. Resten av arbetet kan vi också stå för – det är upp till dig hur mycket hjälp du vill ha. I vilket fall kan du räkna med vår expertrådgivning från början till slut när köket står helt klart.

Läs mer om möjligheterna hos HTH
Vi bygger och levererar
Vi bygger och levererar

Om du väljer lamellköket Nordic Spirit kan du välja att själv stå för monteringen.

Du kan enkelt själv stå för monteringen av Nordic Spirit. Skåpen är stadigt byggda i vår danska fabrik i Ølgod och de levereras hem till din bostad av våra egna chaufförer.

Om du skulle behöva hjälp under tiden står våra köksexperter alltid redo att hjälpa dig.

Läs mer om möjligheterna hos HTH

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH