FÖRÄLSKAD I KLASSISKA KVALITETER

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökskoncept / Lantköket

LANTKÖKET
FYLLT MED TRIVSEL OCH GOD STÄMNING

Det är lätt att bli förälskad i ett mysigt lantkök. Stilen väcker minnen från mormors trivsamma kök och signalerar lugn och ro i en annars hektisk vardag.

MATERIAL OCH FÄRGER TILL LANTKÖKET

Lantköket kännetecknas av lackerade luckor med klassiska ramurfräsningar och bänkskivor i robusta material. Vill du fullända stilen i det klassiska lantköket rekommenderar våra köksexperter följande färger och material:

Färger till luckor och lådor

Material till bänkskivan

Granit - Steel Grey | HTH
Granit Blanc Clair | HTH
Solid wood - White Oak | HTH
Massivt trä - Ek | HTH

UNDERSTRYK STILEN MED RÄTT HANDTAG

Klassiska knopphandtag bidrar till att framhäva stilen i ett autentiskt lantkök. Detsamma gäller traditionella mässingshandtag och skålhandtag, som samtidigt är mycket funktionella.

ETT LANTKÖK KAN FÅS I MÅNGA PRISNIVÅER

Priset på ditt lantkök påverkas av flera faktorer. Hur stort är det? Vilka material väljer du? Hur stor del av arbetet vill du göra själv? För att ge dig ett tydligt svar har vi sammanställt de faktorer som påverkar priset på ditt kök i vår prisguide.

Art | HTH
Sense | HTH
Scandinavian Classic | HTH

HEMKÄNSLA

Ett lantkök är fyllt av värme och charm. Här samlas du med familj och vänner för att njuta av vällagade måltider och gott sällskap. Det är hemmets hjärta, och ska inredas med kärlek.

DETALJER I ETT LANTKÖK

När du ska inreda ett lantkök bidrar detaljer som vitrinskåp och en porslinsho till att förstärka looken. Detsamma gäller färgat väggkakel och detaljer i koppar.
 
Har du en fin gammal tallrikshylla eller rustika lampor är de perfekta för att framhäva din personlighet i inredningen. På det hela taget är prydnadssaker, som antika kakburkar, en pepparkvarn och vacker keramik, fina inslag som skapar en mysig stämning i ditt lantkök.

KLASSISKA INSLAG

Huvudinslaget i ett klassiskt lantkök är profilerade luckor med ramurfräsning och små, fina knopphandtag.

Tillsammans med en bänkskiva i massivt trä eller polerad granit signalerar materialen kvalitet som klarar vardagens påfrestningar.

 

 

HTH Expert

Sofie Larsen, köksexpert

”VITRINSKÅP ÄR PERFEKTA I LANTKÖKET. HÄR KAN DU EXPONERA DITT PORSLIN OCH FRAMHÄVA STILEN.”

HTH Expert

SKA VI HJÄLPA DIG?

Låt oss träffas över en kopp kaffe och diskutera möjligheterna att uppfylla dina önskemål och behov. Mötet är helt utan förpliktelser.

Boka ett gratis designmöte
HTH
Ølgod butikken

SE OCH KÄNN PÅ DITT NYA KÖK

Den bästa upplevelsen av design, material och finish får du genom att besöka någon av våra inspirerande butiker.

Kom och upplev ditt nya kök