HEMMETS SHOWROOM

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökstrender / Öppna hyllor kök

ÖPPNA HYLLOR I KÖKET

Varför dölja alla dina vackra kökspinaler bakom luckor, där de bara ser dagens ljus när du ska använda dem till matlagningen eller bordsdukningen? Öppna hyllor i köket är en välkommen kökstrend som gör upp med det polerade uttrycket, där dina köksredskap förvaras dolda bakom luckor.

EN DEKORATION I SIG

Nyfikna barnfingrar, stora köksmaskiner och mindre dekorativa köksprylar – det finns flera skäl till att de flesta skåp har luckor som kan dölja innehållet.

Det behöver inte hindra dig att inreda med öppna hyllor. Använd underskåpen till allt det praktiska och låt ditt vackra porslin stå framme på hyllorna. På så sätt blir hyllornas innehåll en dekoration i sig.

SMÅ FÖRÄNDRINGAR

Kökstrenden med öppna hyllor förutsätter inga större förändringar. Börja med att montera en enda hylla, eller byt ut ett enskilt överskåp mot en öppen hylla och upplev hur en liten förändring får stor effekt på din upplevelse av köket.

Kombinera din köksdesign med öppna hyllor om du lockas av showroom-effekten och vill ha råa och funktionella kökshyllor.

ENKEL RENGÖRING

Självklart kan öppna hyllor i köket vara opraktiska när det gäller damm och smuts. Det finns en enkel lösning på det. Gör det till en vana att torka av dem när innehållet används eller står i diskmaskinen. En urvriden trasa löser uppgiften snabbt.

LÄGG TILL PERSONLIGHET

Vi är förälskade i det uttryck som de öppna hyllorna skapar i köket. Oavsett om du väljer en enstaka liten hylla eller en hel hyllvägg, så ger det extra personlighet och värme i köket.

Det krävs dock lite mod för att ersätta de traditionella köksskåpen med öppna hyllor, men kan du hålla ordning på de öppna kökshyllorna är det värt hela insatsen.

Ett stort plus med den öppna looken är att du kan exponera alla dina snygga köksprylar. Kompletterar du med gröna växter och dekorativa accessoarer får du ett kök som utstrålar personlighet, värme och hemtrevnad med öppna hyllor.

RÅTT OCH INDUSTRIELLT

Gillar du den råa och industriella looken är den öppna kökstrenden en god nyhet. Med metallramar till de öppna kökshyllorna ger du looken en touch av den stil som förknippas med New York-köket.

Med svarta väggramar kan du släppa loss fantasin och bygga en rå, öppen hylla i den storlek och med den inredning som passar bäst för ditt drömkök.

HTH

Köksexpert, Anette Berg:

"HYLLOR GÖR UNDERVERK"

Öppna hyllor ger plats för stora armrörelser i köket – och dessutom är det roligt att kunna ställa kökspinalerna synligt. Det gör köket mer personligt.

HTH

UPPLEV EFFEKTEN IDAG

Hos din närmaste HTH kan du uppleva effekten av de öppna kökshyllorna, och du kan få en bättre känsla för hur öppna hyllor samspelar med alla våra köksmodeller.

Hitta din närmaste HTH
HTH
HTH FrameFlexID®

FÅ RÅD FRÅN KÖKSEXPERTEN

Vill du ha öppna hyllor i ditt kök? Vi står redo att ge dig råd och inspiration utifrån dina tankar, idéer och behov.

Boka ett gratis designmöte

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH