SÅ INREDER DU DINA KÖKSLÅDOR PÅ BÄSTA SÄTT

I köket är timing viktigt. En minut som du letar efter en stekspade kan förstöra din annars perfekt tillagade biff. Därför är det viktigt att dina kökslådor är organiserade, så att du enkelt hittar det du behöver.

På HTH har vi tagit fram element i en läcker design som hjälper dig att inreda dina kökslådor på bästa sätt.Stort sortiment av lådinredning

Vi vet hur viktigt det är för köksglädjen att lådorna är organiserade. Därför har vi skapat ett brett koncept med skräddarsydda lösningar för dina kökslådor och behov.

Du kan kombinera vårt stora utbud av insatser till lådor hur du vill. Vi har bland annat kryddhållare, knivblock, halkskydd, lådramar, tallrikshållare, avfallssystem och sophinkar.

FÅ HJÄLP MED LÅDINREDNING

Du är alltid välkommen till din närmaste HTH-butik, där du både kan se lådinsatserna i verkligheten och få inspiration till lådinredningen.

Våra duktiga köksexperter guidar dig gärna genom de många möjligheterna.

INRED DITT KÖK OCH OPTIMERA KÖKSGLÄDJEN


När du organiserar dina kökslådor ska du tänka på att placera liknande saker tillsammans, så att till exempel grytor och pannor står i samma låda. Det ger prydliga lådor samtidigt som alla i hushållet enkelt kan se var sakerna hör hemma.

Dessutom bör du tänka på att placera dina köksredskap efter de tre arbetszonerna: vask, spis och kylskåp. Du kan med fördel ha en låda med grytor och pannor intill spisen, medan lådan med kökshanddukar och disktrasor bör finnas nära vasken.

Läs mer om köksinredning

TVÅLÅDSLOOK MED INVÄNDIGA LÅDOR


Invändiga lådor ger fullt utnyttjande av utrymmet när du väljer en tvålådslook. De ger dig fördelarna med lådor samtidigt som du själv bestämmer hur köksluckorna ska se ut.

Du kan exempelvis samla allt som behövs för att duka bordet genom att inreda den smala invändiga lådan med en bestickinsats och förvara tallrikar och skålar i den stora lådan.

LÄS MER OM LÅDINSATSEROm du behöver se hur de smarta lösningarna ser ut i verkligheten, får du mer än gärna komma in till din lokala HTH-butik.

Här står våra erfarna kökskonsulter redo med personlig vägledning och bra idéer som du kanske inte tänkt på själv.

Du kan redan nu boka ett icke-förpliktigande designmöte och slippa vänta i butiken.

INTEGRERA SOPSORTERINGEN I DITT KÖK


När du ska inreda dina lådor kan du tänka på praktiska detaljer som att inreda en låda med ett sopsorteringssystem.

Vi har ett stort utbud av insatser för sopsortering till alla våra lådsystem. Ett bra sopsorteringssystem gör det enkelt att få ordning på sopsorteringen – även under hektiska dagar.

Få råd om sopsortering i köket