Miele
KVALITATIVA VITVAROR

En snygg köksdesign och högkvalitativa vitvaror matchar varandra perfekt. Hos HTH arbetar vi tillsammans med branschens bästa vitvaruleverantörer. På så vis är vi alltid helt säkra på att du får kvalitet till bra priser.


UPPTÄCK PERFEKTION MED MIELES KÖKSPRODUKTER I GENERATION 7000

Skapa ett kök som uttrycker harmoni, diskretion och sinnlighet med årets starkaste färgtrender. Få samtidigt nya funktioner som lyfter din köksupplevelse till en helt ny nivå.

MIELES GENERATION 7000

Elegans och extraordinära matupplevelser

Mieles nya Generation 7000 innehåller allt från ugnar och hällar till ångugnar, kaffemaskiner och diskmaskiner. Estetiken är av högsta klass och den nya generationen köksprodukter ger dig möjlighet att skapa en samstämmig och balanserad köksdesign som är håller länge.

Upptäck mer här

NYA FUNKTIONER

Funktioner som underlättar din vardag

De nya Miele-produkterna i Generation 7000 innehåller många funktioner som hjälper dig att skapa extraordinära matupplevelser. Detta samtidigt som de innehåller flera nya innovationer som underlättar i vardagen, exempelvis en kamera i ugnen och ett system som förhindrar att maten tillagas för länge.

Upptäck mer här

FOODVIEW

Se maten i din mobil

Med en kamera i tillagningsutrymmet ger dig FoodView möjlighet att se maten från din mobil, oavsett var du befinner dig. Via appen kan du också kontrollera temperaturen och luckan.

Och om du är en äkta foodie som älskar läckra bilder eller timelapse-videos på maten är det här något för dig.

Upptäck mer här

TASTECONTROL

Alltid perfekt tillagad mat

En annan funktion hjälper dig lyckas helt perfekt med maten helt utan stress – varje gång. Nyheten TasteControl gör att du varken bakar eller steker för länge. Du behöver inte stå bredvid och kontrollera det du har i ugnen.

Ugnen öppnar nämligen luckan själv på glänt och kyler på så sätt ner tillagningsutrymmet. Så även om brödet står kvar i ugnen så fortsätter det inte att gräddas.

Upptäck mer här

FULL SURFACE-INDUKTIONSHÄLLAR

Gör din matlagning intuitiv

Använder du också flera kastruller och stekpannor samtidigt när du lagar mat? Då kan det kännas lite begränsande att ha fyra fasta kokzoner. Med Mieles full surface-induktionshällar kan du enkelt flytta runt kastruller och pannor efter behov och kokzonens effektläge följer automatiskt med.

AUTOMATISK DOSERING

Mieles G 7000-diskmaskiner med AutoDos och PowerDisk

Mieles autodoseringssystem med PowerDisk är ett system som hjälper dig diska med perfektion. Allt som behöver göras är att sätta in en PowerDisk i maskinen och välja program.

Upptäck mer här

HANDTAGSLÖST KÖK

Diskmaskiner med Knock2Open-funktion

Vill du ha ett handtagslöst kök? Med Mieles smarta Knock2Open-funktion öppnas luckan på diskmaskinen automatiskt när du knackar på den och tack vare AutoClose hjälper en motorfunktion till att stänga luckan automatiskt. Elegant och bekvämt.

Se alla Mieles diskmaskiner


VI GER DIG PERSONLIG RÅDGIVNING

När du väljer vitvaror till ditt nya kök är det viktigt att de matchar dina behov och önskemål för design och funktion. Hos HTH samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer så att du får en perfekt helhetslösning.