SIEMENS STUDIOLINE VITVAROR
- ETT HELHETSKONCEPT FÖR DITT KÖK

Köksdesign och vitvaror går hand i hand. Hos HTH får du en överblick av branschens ledande leverantörer av vitvaror och kvalitet till bra priser.

UPPLEV SIEMENS STUDIOLINE

Filosofin bakom Siemens studioLine-serie är mycket enkel. Endast det bästa av allt. Exklusiva studioLine-serien är utrustad med den senaste tekniken och innovativa funktioner som hjälper dig att lyckas bättre med matlagningen.

INDUCTIONAIR PLUS

Induktionshäll med inbyggd köksfläkt.

Designa ditt kök utan begränsningar. Siemens induktionshäll med integrerad fläkt ger dig mer frihet i köksinredningen. Med Siemens inducktionAir plus är takhöjd, placering framför fönster, köksöar och sluttande tak inte längre något hinder.

Läs mer om inductionAir Plus

FULLSTEAM – 100 % ÅNGA

Laga mat som proffskockarna.

Ånga är det bästa sättet att bevara den naturliga smaken, färgen, konsistensen och näringsämnena hos råvarorna. I professionella kök är ångugnen en självklarhet. Perfekt för skonsam matlagning av grönsaker och fisk. En kombinerad ång- och varmluftsugn erbjuder många möjligheter.

Läs mer här

FULL FRIHET

Placera kastruller och stekpannor som du vill.

Med freeInduction från Siemens kan du placera kastruller och stekpannor vart du vill utan att behöva tänka på fördefinierade matlagningszoner. Induktionshällen registrerar automatiskt antalet, storleken och platsen för kastruller och stekpannor.

Läs mer här

VILKA DESIGN PASSAR BÄST?

Siemens har köksfläktar för alla behov.

Alla kök är olika och vi erbjuder exklusiva köksfläktar som uppfyller alla behov och ger nya möjligheter i köksplaneringen. Oavsett vilket val du gör så är alla våra fläktar utrustade med moderna motorer som kombinerar hög prestanda till minimala ljudnivåer.

Läs mer här

NJUT AV KAFFET FULLT UT

Siemens brygger från böna till kopp.

Det finns ingen genväg till den perfekta espresson eller cappuccinon. Söker du innovation och enkelhet i en och samma maskin? Då är Siemens helautomatiska inbyggda espressomaskiner rätt produkter för dig.

ALLTID SKINANDE RESULTAT

Siemens diskmaskiner toppklassig torkförmåga.

Zeolith®-torkning absorberar fukt och omvandlar den till värmeenergi. Resultatet är snabbare och effektivare torkning med lägre energiförbrukning. Zeolith®-torkning gör även plastdisken torrare. Det är diskmaskiner i högsta klass.

Läs mer här

NJUT AV MATEN LÄNGRE

Håll maten fräsch längre med hyperFresh.

Färska, fräscha ingredienser är en förutsättning för god mat. Siemens kylskåp utrustade med hyperFresh, gör det enkelt och flexibelt att hålla maten färsk längre. Därför kan du alltid njuta av din mat, oavsett när du har haft tid att handla.

Läs mer här

GÖR DITT HEM SMARTARE

Siemens vitvaror kan styras via telefonen.

Uppkopplade vitvaror från Siemens kan styras via din smarttelefon. Få ett liv fullt av spännande möjligheter. Vad sägs om att få ett SMS från ugnen när middagen är klar, eller att kunna skicka ditt favoritrecept till ugnen?

Läs mer här


HITTA RÄTT VITVAROR FÖR DITT KÖK

Vitvaror är en viktig del av ditt nya kök. De ska matcha dina behov och passa perfekt i köksdesignen som du har valt. Besök din HTH-butik och få professionell rådgivning om vitvaror och köksdesign från våra köksexperter.