Worktop ID Red dot

Prisbelönt design

WorkTop ID var en av vinnarna av Red Dot Award i kategorien Product Design Design under 2015.

Med 4 928 innovativa företag och 1 994 deltagare från 56 länder bara under 2015 är denna världens största och mest erkända produkttävling – och även den mest internationella.

En internationell jury delar ut priser uteslutande till produkter som utmärker sig från jämförbara produkter på grund av deras utmärkta design eller innovativa egenskaper.

Extra bänkyta när du behöver det

Många köksägare drömmer om mer bänkyta. Det gäller i synnerhet i små kök, där behovet av förvaringsutrymme för köksredskap och kolonialvaror ofta tillgodoses på bekostnad av bänkytans storlek.

Det här problemet löser HTH med det nya WorktopID-elementet. Det är ett element på hjul som kombinerar förvaring och bänkskiva i en lösning. När behovet av mer bänkyta gör sig påmint är det bara att dra ut elementet. Det ger faktiskt så mycket bänkyta att det även kan användas som mat- och arbetsplats.

WorktopID-elementet är också en perfekt lösning för dem som helt enkelt vill ha ett litet kök eftersom de primärt lagar mat åt sig själva och vill prioritera utrymme till annat.

HTH

Praktiskt förvarings-utrymme

WorktopID-modulen rymmer två lådor med plats för dina köksredskap. I botten av skåpet har du gott om plats för föremål som tar mycket plats, till exempel köksmaskiner, kannor och liknande. På så sätt kommer du enkelt åt innehållet i skåpet. 

En del av köket som helhet

När WorktopID-modulen inte används är det svårt att gissa vad som döljer sig bakom luckan. Den är helt integrerad i köksdesignen, vilket är en del av elegansen med denna funktionella innovation.

HTH
HTH

Min känsla för funktionell design

Mitt arbete som fotograf är en passion och upptar nästan all min tid. Jag är nog mer på arbetet än hemma i min lägenhet.

När jag skulle inreda köket prioriterade jag att behålla den öppna och stilrena looken. Många tror att jag gillar minimalistisk design för att jag har japanskt påbrå, men det handlar också om en prioritering av en kompakt köksdesign med betoning på ren stil och funktionalism. Jag lagar nämligen oftast bara mat till mig själv.

Särskilt nöjd är jag med Table ID-modulen, som jag hittade hos HTH. När jag behöver mer bänkyta drar jag bara ut skåpet. Det är genialiskt, t.ex. när jag har vänner på middagsbesök.

WorktopID movie