CORNER MOVE ID

Du är här: Hem / Nytt kök / Smarte hvidevareløsninger / CornerMoveID

INNOVATIVT HÖRNSKÅP FÖR KÖKET

CornerMoveID är en ny typ av hörnskåp till ditt kök som effektivt utnyttjar utrymmet i hörnet under bänkskivan. Skåpet sänks och höjs enkelt med kontakten vid bänkskivan och har inbyggd belysning och elkontakt.

Cornermove | HTH

Med CornerMoveID är juicepressen undangömd när skåpet sänks, men med en enkel knapptryckning har du den till hands igen.

Utnyttja platsen

CornerMoveID är den nya lösningen för att utnyttja varenda centimeter i köket.

Kökshörnskåp kan ofta vara en utmaning att hitta en optimal inredningslösning för. När du använder CornerMoveIDs höj- och sänkfunktion får du full tillgång till innehållet i hörnskåpet och en innovativ lösning som skapar en wow-effekt.

Skåpet tar dessutom endast upp plats i hörnet. Du kan därmed ha skåp på båda sidor av hörnet till skillnad från andra hörnskåpslösningar.

Det bästa gömstället

Många av våra köksapparater står och samlar damm i skåpen eftersom det är lite besvärligt att ta fram dem och använda dem.

Med CornerMoveID kan mixern förvaras utan att vara i vägen och enkelt tas fram när den ska användas.

Du kan göra samma sak med juicepressen och brödrosten eller kanske inreda ett dolt barskåp som får göra entré när festen ska dra igång.

Cornermove | HTH

CornerMoveID har en inbyggd elkontakt som gör det enkelt att ansluta en köksapparat när skåpet höjts upp från hörnet.

Lös hörnutmaningarna

Hörn i kök kan ofta vara en utmaning när du ska inreda köket smart. Lyckligtvis finns det flera lösningar.

Karuseller ger bra tillgång till hörnskåpets innehåll, liksom ett hörnskåp med LeMans-utdrag. Funktionen låter hyllorna glida ut till dig så att allt innehåll i hörnskåpet blir tillgängligt.

Välj rätt köksskåp
Kategori | Køb online | HTH

Kökshörnskåp med LeMans-utdrag.

  

FÅ HJÄLP MED HÖRNSKÅPET

Om du planerar ett kök med en vinkellösning och därmed ett hörn, kan CornerMoveID vara exakt den lösning som får design och funktionalitet att smälta ihop i en enda enhet.
  • Besök din HTH-butik och få vägledning av en av våra duktiga köksexperter. Här kan du också se och höra mer om alla andra spännande inredningslösningar för hörnskåp.
Cornermove | HTH
HTH Expert
HTH Expert
Cornermove | HTH

  

New York | Tendens | HTH

Design för alla kök

Du kan välja CornerMoveID oavsett vilken köksmodell eller luckor du vill ha. Detsamma gäller för alla andra innovativa inredningslösningar för hörnskåp.

Hitta din köksmodell