Badrum

Köp ditt nya gör-det-själv-badrum från HTH här. Se vårt sortiment av badrumsskåp, speglar och handfat till badrummet. Besök webbshopen.

De mest sålda produkterna

BADRUM

Visa alla badrumsskåp.

Behöver du hjälp?

Vet du inte vilka produkter du ska köpa? Få hjälp av vår kundtjänst eller hitta din närmaste HTH-butik.

Billigt badrum i välkänd HTH-kvalitet

Letar du efter ett nytt och billigt badrum? På HTH har vi gjort det enkelt att köpa ett nytt gör-det-själv-badrum till ett bra pris. Här hittar du ett stort utbud av produkter till badrummet, så att du kan skapa ett kvalitetsbadrum som passar just dig och dina behov.

När du köper ett badrum från HTH kan du spara pengar utan att tumma på kvaliteten. Du får nämligen ett badrum i samma höga kvalitet som du är van vid från HTH – du behöver bara göra jobbet själv.

 Badrum i dansk design och hög kvalitet

Alla våra gör-det-själv-badrum har en sak gemensamt: de är av dansk design i hög kvalitet. När du köper en badrumsdesign från HTH får du inte bara ett vackert och billigt badrum, utan ett som är utformat för dagens moderna liv. Du får garanterat ett underbart badrum som du får glädje av i många år framöver.

 Utforska dina möjligheter

Du kan sätta ihop ditt nya gör-det-själv-badrum precis som du vill. Utforska dina möjligheter genom att välja önskad produktkategori. Här hittar du produktbilder, specifikationer, monteringsanvisningar och priser på våra produkter.

Så köper du ett badrum från HTH

Det har aldrig varit lättare att köpa badrum online. När du hittar en vara du vill köpa trycker du bara på ”Lägg till i varukorg”. Därefter kan du välja om du vill handla mer eller gå direkt till kassan. När du har hittat alla varor som du vill ha trycker du på ”Gå till kassan”.