Badrumsspeglar

Badrummet är bara komplett när spegeln hängs upp. Hitta en fin spegel från HTH - med eller utan ljus.

Här på HTH-butiken kan du enkelt välja spegeln för badrummet. Du hittar billiga badrumsspeglar i olika bredder och längder, liksom de tillbehör du behöver för montering. Hitta din nya spegel för badrummet här. Läs mer om den enskilda spegeln genom att klicka på objektet.

Badeværelsesspejle fra HTH

Anpassa urval efter:

Anpassa urval efter:

Pris

Bredd

Fyrkantig spegel med LED ljus

Fyrkantig spegel med LED ljus

Pris 2 458,00 SEK inkl. moms
Badrumsspegel höjd 85 cm

Badrumsspegel höjd 85 cm

Pris 580,00 SEK inkl. moms
Rund spegel Ø70 cm

Rund spegel Ø70 cm

Pris 418,75 SEK inkl. moms

Vackra och praktiska badrumsspeglar

En badrumsspegel är en viktig del av badrummet. Spegeln ska uppfylla både dina praktiska behov och samtidigt vara fin att se på. Spegeln är nödvändig när det ska fixas med håret, sminkas eller rakas. Samtidigt ska badrumsspegeln bidra till rummets visuella intryck och passa ihop med designen på badrumsskåp och armatur.

Spegeln får rummet att verka större

Fördelen med en stor badrumsspegel är att den reflekterar rummet och får det att kännas större än det faktiskt är. Dessutom reflekterar spegeln även ljuset och ger en behaglig och naturlig fördelning av ljuset. En eller flera badrumsspeglar är därför ett utmärkt sätt att ge ditt badrum ett rymligare och mer inbjudande uttryck.

Badrumsspegel med inbyggd belysning

På HTH kan du få en billig badrumsspegel med inbyggd LED-belysning. Det är en utmärkt lösning, både i badrum utan fönster och för att skapa den optimala belysningen i badrummet. Badrumsspeglar med inbyggd belysning ger dig de bästa förutsättningarna när makeupen ska läggas eller håret sättas upp.