Handfatsblandare

Armaturen är ett centralt element i badrummet, och den används ofta många gånger per dag.
Därför bör du noga överväga stil och funktionalitet när du väljer armatur till badrummet.

Hitta ett brett utbud av användarvänliga armaturer här i webbshopen.

Håndvaskarmatur til badeværelset fra HTH

Anpassa urval efter:

Anpassa urval efter:

Pris

Grohe Start Handfatsblandare

Grohe Start Handfatsblandare

Pris 1 376,25 SEK inkl. moms

Överväg dina praktiska behov

När du ska välja armatur till ditt badrum bör du först och främst tänka på den praktiska användningen av armaturen. Då du använder badrumsarmaturen ofta, är en intuitiv och problemfri design ett måste. Dessutom ska naturligtvis armaturen tilltala dig rent visuellt och passa bra ihop med ditt handfat.

Enhandsgrepp eller elektronisk armatur

På HTH kan du välja mellan enhandsgrepp och elektronisk armatur till badrummet. Armatur med enhandsgrepp är en klassisk blandare där du öppnar och stänger vattnet med ett handtag som förs upp och ner. Temperaturen regleras genom att handtaget vrids åt sidan.

Du kan även välja en elektronisk beröringsfri blandare. Här styrs armaturen med ett grepp på sidan där du ställer in temperaturen på vattnet. För att öppna kranen håller du helt enkelt händerna under blandaren.

5 års droppgaranti

När du köper en blandare hos HTH får du 5 års droppgaranti på armaturen. Om du underhåller din armatur på rätt sätt men ändå upplever att den droppar, kommer vi att ersätta din produkt. Det är din säkerhet för en gör-det-själv-lösning som kommer att hålla länge.