BÄNKSKIVOR I LAMINAT

Laminatskivor finns i en otrolig mängd utföranden och utseenden - och dessutom är priset mycket konkurrenskraftigt. Dessutom är en bänkskiva i laminat både slitstark och enkel att underhålla.

Se vårt stora utbud av bänkskivor i laminat till gör-det-själv-köket. De finns i flera utföranden med härliga färger, och har dessutom den utmärkta kvalitet som du känner till från HTH.

Sense | HTH

Anpassa urval efter:

Anpassa urval efter:

Bredd

Benkeplate 306,2 cm laminert på 3 likekantede sider

Benkeplate 306,2 cm laminert på 3 likekantede sider

Pris 1 907,50 SEK inkl. moms
Laminatkantlist till bänkskivor (365 cm)

Laminatkantlist till bänkskivor (365 cm)

Pris 262,50 SEK inkl. moms
Laminatkantlist till bänkskivor (65 cm)

Laminatkantlist till bänkskivor (65 cm)

Pris 73,75 SEK inkl. moms

Laminatskivor till ditt kök

Slitstark kvalitet och ett brett utbud gör bänkskivor i laminat till ett populärt val i köket. Bänkskivor i laminat är enkla att matcha med dina köksskåp, och du kan alltid hitta en design som passar in i just ditt kök. Samtidigt garanteras du en budgetvänlig bänkskiva som tål daglig användning.

Knyt ihop alla dina ytor i köket eller låt de billiga laminatskivorna vara en färgklick som sticker ut från färgerna på dina över-, under- och högskåp.

Kombinera en naturlig look med slitstark kvalitet

Om du vill ha en naturlig look och samtidigt en slitstark yta, är en bänkskiva i laminat rätt val för dig. Du kan t.ex. få billiga laminatskivor som liknar bänkskivor i massivt trä eller solid marmor.

Bänkskivan för det moderna livet

När tid är en bristvara och behovet för underhåll ska begränsas till det minimala, är bänkskivor i laminat ett riktigt bra val. Rengör dina laminatskivor med vatten eller vanliga rengöringsmedel. Den hårda ytan gör det enkelt att få bort de flesta fläckar. Det gör att du slipper städa i flera timmar. Våra bänkskivor i laminat ger dig en hygienisk lösning som inte kräver en massa underhåll – bänkskivan är därför utmärkt för det moderna livet.