BÄNKSKIVOR I MASSIVT TRÄ

En bänkskiva i massivt trä har en otrolig kvalitet och oöverträffad hållbarhet. Den massiva bänkskivan finns i flera träslag här i HTH-shopen. Välj t.ex. mellan ask, bok, ek och mahogny.

Du kan köpa bänkskivan med gott samvete, då alla massiva bänkskivor från HTH ät FSC®-märkta och kommer från ett hållbart skogsbruk. Glöm inte ett underhållsset, så att du kan ta väl hand om din massiva bänkskiva i många år framöver.

Massive træbordplader fra HTH

Anpassa urval efter:

Anpassa urval efter:

Det fanns inga produkter som matchade din förfrågan

Massiva bänkskivor till ditt kök

Trä blir aldrig omodernt. Få en vacker bänkskiva i trä som är ett säkert kort till alla hem. Bänkskivor i trä ger ett harmoniskt och naturligt uttryck till köket, och det är enkelt att matcha fronterna på dina köksskåp.

Träets varma och behagliga utseende bidrar till en positiv känsla i ditt kök. Bjud in naturen i ditt kök med våra bänkskivor i ask, bok, ek eller mahogny.

Naturligt vackra bänkskivor i trä

Bänkskivor i trä blir bara vackrare med åldern. Det levande naturmaterialet gör att bänkskivorna i trä ändrar sig över tid och får sin alldeles unika look. Daglig användning och solljus ger dina träskivor liv och personlighet med en vacker och charmerande patina som visar att, här levs livet.

Underhåll av bänkskivor i trä

Det är enklare att ta hand om bänkskivor i trä än vad många tror. För det dagliga underhållet räcker en lätt fuktig trasa, eventuellt med lite milt rengöringsmedel. Använd regelbundet vårt rekommenderade underhållsset och bänkskiveolja för att hålla ytan vacker.

Slipa ner bänkskivan om du upptäcker repor och märken på ytan. Det bevarar det vackra utseendet och får bänkskivan att se som ny ut igen. Du hittar underhållssetet och bänkskiveoljan här på sidan.

Se våra bänkskivor i laminat om du letar efter en vacker bänkskiva som kräver mindre underhåll.