GARDEROBSINREDNING

Garderobsinredning är de viktiga detaljerna som gör skåpet extra snyggt samt de nödvändiga små delarna som ger bra funktion och montering.

Det ger dig en individuell skåpinredning som gör din garderob mer praktisk och personlig.

Köp de smarta lösningarna för inredningen av garderoben här.

Garderobeskabe | HTH

Anpassa urval efter:

Anpassa urval efter:

Bredd

15 cm hög trådkorg i silverfärgad metall med rullskenor.

15 cm hög trådkorg i silverfärgad metall med rullskenor.

Pris 301,25 SEK inkl. moms

Personlig skåpinredning

Inred din garderob personligt med vårt stora urval av lösningar för skåpinredning som du själv sätter ihop. Det ger dig en funktionell garderobsinredning som utnyttjar utrymmet i ditt hem så bra som möjligt.

Få en garderobsinredning som passar bakom dina skjutdörrar, montera en klädstång i din garderob eller varför inte en trådkorg på skenor till dina strumpor?

Det är fritt val på alla hyllor och du har stora möjligheter att anpassa din garderobsinredning efter dina behov.

Smart och effektiv garderobsinredning

Det är de små detaljerna som gör skåpinredningen extra smart och lyfter inredningen till en ny nivå. Få en garderobsinredning med fokus på funktionalitet som ger snabb överblick över dina saker. Prova exempelvis den underbara mjukstängningen för skjutdörrar för problemfri användning och ljudlös stängning, eller få snabb överblick över dina accessoarer med ett utdrag för bälten och slipsar.

Skapa överblick över ditt behov

Skapa överblick över ditt förvaringsbehov innan du sätter igång med garderobsinredningen. Många blir överraskade över hur många saker som döljer sig i skåpet. Med ett bra förarbete får du en skåpinredning som inte bara består av en mängd fräcka detaljer, utan som samtidigt skapar överblick över dina saker och gör dem lättillgängliga.