KÖKSSKÅP

I HTHs gör-det-själv-shop hittar du ett stort utbud av billiga köksskåp - oavsett vilken typ av skåp du är ute efter. Vi har ett brett sortiment av underskåp, överskåp, toppskåp, högskåp och inbyggnadsskåp. Gemensamt för alla våra köksskåp är att de är av dansk
design när den är som allra bäst, och till bästa pris.

De mest sålda produkterna

Stockholm | HTH

KÖK

Visa alla högskåp.

White Hight gloss | HTH

KÖK

Visa alla överskåp.

Next Hvid Højglans | HTH

KÖK

Visa alla inbyggnadsskåp.

Behöver du hjälp?

Vet du inte vilka produkter du ska köpa? Få hjälp av vår kundtjänst eller hitta din närmaste HTH-butik.

Köksskåp för varje smak

På HTH hittar du ett stort utbud av billiga köksskåp - oavsett vilken typ av skåp du är ute efter. Vi har ett brett sortiment av underskåp, överskåp, toppskåp, högskåp och inbyggnadsskåp. Gemensamt för alla våra köksskåp är att de är av dansk design när den är som allra bäst, och till bästa pris.

När du väljer dina nya köksskåp på HTH får du mer än bara snygga och billiga köksskåp. Alla våra köksskåp är tillverkade i högsta kvalitet, och de är tillverkade i Danmark. Det är din garanti för ett solitt, danskt kvalitetshantverk.

Det innebär att du får billiga köksskåp som är utformade för det moderna livet – både när det gäller det designmässiga uttrycket som ger ditt kök en vacker finish, men även kvalitet som håller i många år framöver.

Välj rätt köksskåp

Det är viktigt att dina köksskåp uppfyller dina unika behov. Tänk på att välja köksskåp som passar till ditt kök – både i höjd, bredd och djup. Dessutom bör du fundera över hur du ska inreda skåpen och vad du ska förvara i dem.

Du kan alltid komplettera dina köksskåp med vårt innovativa förvaringssystem FrameFlexID, ett både vackert och praktiskt sätt att få extra förvaringsutrymme på dina hyllor.

Kvalitet till lägre pris

Oavsett vilka krav du har på dina köksskåp, hittar du billiga varianter på HTH, som förenar funktionalitet med design. På så sätt får du garanterat ett funktionellt kök till en annars hektisk vardag – och utan att det kostar extra. Du får mer kvalitet, fast till ett lägre pris.