TOPP- / BUNDSKÅP TILL KÖKET

Fördelen med att välja toppskåp till köket är att de mindre plats och skapar rymd När du vill utnyttja rummet och få så mycket förvaringsutrymme som möjligt, är det bra idé att använda höjden och låta toppskåpet gå hela även upp till taket.

Du kan välja om toppskåpet ska vara med eller utan lucka och även hur en eventuell lucka ska vara vänd för att vara mest praktisk för dig. Läs mer om de olika toppskåpens egenskaper, specifikationer och montering genom att klicka på skåpen här i HTH-shopen.

Mono | HTH
Lådkassett med 31,6 cm Lux låda med reling och softstängning.

Djup: 56,5 cm.

Lådkassett med 31,6 cm Lux låda med reling och softstängning. Djup: 56,5 cm.

Pris 1 397,50 SEK inkl. moms
Toppskåp m/Aven. H:35,2 D:56,5

Toppskåp m/Aven. H:35,2 D:56,5

Pris 1 306,25 SEK inkl. moms
Toppskåp m/Aven. H:35,2 D:33,0

Toppskåp m/Aven. H:35,2 D:33,0

Pris 1 033,75 SEK inkl. moms

Överväg placeringen
Toppskåp i köket rymmer inte lika mycket som över- eller underskåp, men det gör dem även flexiblare. Fördelen med toppskåp är nämligen att de tar mindre plats och skapar rymd. Vanligtvis sitter toppskåp en bra bit över bänkskivan, där du ofta behöver lite extra höjd. De kan dock sättas lite lägre. Det viktigaste är att du placerar skåpen där de är till mest nytta för dig.

Toppskåp med eller utan lucka
När du väljer ett toppskåp hos HTH Gör Det Själv, kan du välja skåp med eller utan lucka. Därför bör du överväga om sakerna i skåpet ska vara synliga eller inte. Om du väljer ett toppskåp utan lucka är fördelen att du kan inreda skåpet helt efter dina förvaringsbehov. Dessutom kan du alltid välja en lucka som matchar resten av ditt kök.