ANDREA BRODINS KÖKSDRÖM

Andrea Brodin, inredningsexpert och influencer, valde ett Focus VH7-kök när hon skulle förverkliga sina köksdrömmar. Se bilderna och hör hur Andrea Brodin tänkte när hon valde färger och inredning.

Andrea Brodin | HTH

Andrea Brodin

Andrea Brodin arbetar med inredning och TV. Hon är författare till boken ”Gör om hemma” och dessutom trebarnsmamma.

Andrea Brodin har 27 000 följare på Instagram och driver en av Sveriges största inredningsbloggar.

Se mer på @byandreabrodin

Andrea Brodin | HTH

SÅ FICK ANDREA BRODIN SIN KÖKSDRÖM UPPFYLLD

Focus VH7 | HTH

Andrea Brolin har valt ett Focus VH7-kök i färgen Lera.

Du har ett VH7-kök, ett av HTH:s mest flexibla koncept. Hur bestämde du dig för den lösningen? Kan du beskriva processen för att rita ett kök med HTH, från butik till leverans?

Först tittade vi på olika sidor på internet för att få inspiration och idéer till vårt nya kök, och landade då snabbt på HTH:s VH7-kök.

Vi besökte butiken på Odenplan i Stockholm och kom i kontakt med Anders, som sedan var helt fantastisk under hela processen.

Vi tittade på olika färger till luckorna innan vi bestämde oss för att välja Focus Lera. Anders kom hem till oss och mätte rummet där köket skulle vara. Han kom på den fantastiska lösningen med köksön och de fyra höga skåpen. Det var precis vad vi hade drömt om.

Köket levererades på den överenskomna dagen, och sedan var det bara för snickarna att montera allt.

 

Varför valde du HTH? Vad symboliserar företaget för dig?

Kvalitet, innovation och design!

När samlas hela familjen i köket?

Varje dag. Här jobbar vi, gör läxor, lagar mat, spelar spel – och umgås förstås.

 

Vilken detalj är du nöjdast med i köket?

Köksön, som är både lång och bred. Från köksön, där kokplattorna finns, har du uppsikt över hela köket och kan se vad alla gör medan du lagar mat.

 

Hur gick dina tankar när du skulle välja kök?

Jag ville ha ett grått/beige kök som var tidlöst och modernt. Vi bor i ett hus från 70-talet, så det var viktigt att köket inte blev för lantligt och romantiskt. Greppspåret på VH7 skapar luft i designen, och lösningen gör att köket inte känns kompakt.

Vi valde också att ha högskåp med fullutdrag och skåp med utdragsbackar för att maximera förvaringsutrymmet.

Andrea Brodin | HTH

Andrea Brodin valde att låta väggskåpen i köket gå hela vägen upp till taket för att utnyttja utrymmet maximalt.

  

  

Andrea Brodin | HTH
Focus VH7 | HTH Focus VH7 | HTH

FLEXIBEL DESIGN

VH-7 Concept är uppbyggt kring ett antal eleganta och funktionella greppspår som ger det handtagslösa VH-7-köket sitt särskilda designuttryck, med de slanka vertikala och enkla horisontella linjerna.

När du väljer ett VH7-kök har du möjlighet att välja mellan flera modeller. Det finns både lackerade och fanerade fronter i sortimentet.

Andrea Brodin valde vår populära, lackerade front Focus till sin köksdröm. Focus finns i flera snygga lackfärger som du kan matcha med VH7-greppspår i samma färg.

Med de karaktäristiska VH7-greppspåren bestämmer du också själv hur luckorna ska delas upp. Vill du ha helt släta luckor eller kanske en look med tre lådor som hos Andrea?

ETT KÖK I FÄRG

Andrea Brodin visste från början att hennes dröm var ett kök i grått/beige. Därför var modell Focus ett självklart val.

Modell Focus finns i flera vackra lackfärger och kan enkelt kombineras med modell Focus Faner och modell Focus Laminat om du vill leka med möjligheterna.

Hos HTH har du mängder av möjligheter att få det kök du drömmer om. Kolla in vår modellöversikt och använd filtret för att hitta din kökskärlek.

  

Andrea Brodin | HTH


ANDREAS TRE BÄSTA TIPS

till alla som planerar ett nytt kök

1: Planera noga hur du vill använda ditt kök. Var ska du stå och hacka grönsaker? Kan du gå förbi diskmaskinen när luckan är öppen? Hur garanterar du en bra arbetsställning för alla som använder köket? Hur stort ska avståndet mellan kylskåpet och avställningsytan vara?

2: Gör en ritning över eluttagen i köket, så att du inte plötsligt saknar ett eluttag där du behöver det. Vi har till exempel satt eluttag på köksön för att det ska bli enkelt att stå där och arbeta, utan att behöva flytta.

3: Fundera på vad du vill förvara i skåpen. Vad ska stå i de olika skåpen, och hur får du plats med allt?

VILL DU GÖRA SOM
ANDREA BRODIN?

Andrea Brodin fick sitt VH7-kök ritat av
våra erfarna köksexperter.

Det kan du också få, helt gratis och utan förpliktelser.
Boka ett gratis designmöte – du bestämmer själv
om vi ska träffas i butiken eller i ett videomöte.