HTH Köksforum, Kristianstad

Kontakt

HTH Köksforum, Kristianstad
Karlsgatan 38
SE-291 59 Kristianstad

Telefonnr: +46 44 207870

Faxnr: +46 44 207889

E-postadress: info@kristianstad.hth.se

Öppettider

måndag
tisdag
onsdag
torsdag
fredag
lördag
söndag
Slät Vit | HTH

Utförsäljning

Läs mer

Välkommen till en värld av unik design hos HTH i Kristiansstad!

Hos HTH i Kristianstad vet vi att köket är husets centrum. Det är samlingspunkten för trevliga stunder och viktiga samtal när vi träffas över en kopp kaffe eller en god middag.

Ett nytt kök ska vara både funktionellt och praktiskt så att det blir en hjälpande hand i vardagen. Det får du tillsammans med en innovativ och nytänkande design när du väljer ett nytt HTH-kök. Vi står alltid redo att lyssna till dina önskemål och ge dig råd. Tillsammans kan vi skapa ditt drömkök.

Skräddarsydda kvalitetslösningar

Hos HTH i Kristianstad är vi specialister på att förverkliga våra kunders köksdrömmar, och vi strävar alltid efter ett perfekt resultat. Vi kan hjälpa till med både små och stora projekt. Om du ska göra ett nytt badrum eller bara ska ha nya skjutluckor, kan vi hjälpa till att göra en skräddarsydd lösning till dig.

Boka ett möte och få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar. Inget projekt är för litet för oss, och våra expertrådgivare är alltid redo att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss i HTH-butiken i Kristianstad, där du kan se alla våra snygga utställningsmodeller.

Våra medarbetare

Izabelle von Zedlitz

Kök- o vitvarusäljare

ivze@hth.se

Amelie Hellberg

Kök- o vitvarusäljare

044-207877

amelie.hellberg@hth.se

Andreas Nilsson

Kök- o vitvarusäljare

044-207876

andreas.nilsson@hth.se

Ulrika Persson

Återförsäljare

044-207873

ulpe@kristianstad.hth.se