Bänkskivor till tvättstuga

Tvättstugan eller grovköket används som hemmets arbetsrum, där många av vardagens praktiska sysslor sköts. Därför ska du också välja en bänkskiva som uppfyller dina behov. Se de bästa bänkplattorna för multifunktionsrummet.

DE MEST POPULÄRA
BÄNKSKIVORNA FÖR GROVKÖK

Grovköket används som hemmets arbetsrum, där många av vardagens praktiska sysslor sköts. Därför ska du också välja en bänkskiva till grovköket som uppfyller dina behov.

VAL AV MATERIAL

Bänkplattor för multifunktionsrum erbjuds i flera olika material, precis som för köket och badrummet. Oavsett vilket rum du väljer bänkplatta för, finns det särskilt tre saker som du bör överväga: stil, behov och budget.

Det kan vara en fördel om bänkplattan i multifunktionsrummet är slitstark och enkel att rengöra, så att den passar till vardagens praktiska göromål. Annars är det en smaksak vilken bänkplatta du tycker passar bäst till ditt multifunktionsrum.

Få vägledning om bänkplattor

Hjälp med att välja

Om du behöver hjälp med att välja bänkplatta
för ditt multifunktionsrum, kan du alltid besöka din
närmaste HTH-butik och tala med
någon av våra inredningsexperter.

Överväganden för en disk- eller tvättho

Beroende på hur du ska använda ditt multifunktionsrum, bör du överväga hur stor bänkplatta du behöver. Du bör dessutom fundera på om du ska installera en disk- eller tvättho i bänkplattan.

En extra disk- eller tvättho kan vara praktisk i många situationer, då du undviker att dra in smuts och jord till diskhon i köket. Välj gärna en stor och rymlig ho, så att du har plats för en golvhink och en bra arbetsplats.

En disk- eller tvättho gör också bänkplattan lite dyrare, så det är viktigt att överväga om du verkligen har behov för en ho i bänkplattan.

Få inspiration till ditt mulitifunktionsrum

Ta en titt på dina möjligheter

Besök en av våra butiker och se på våra bänkplattor och deras material innan du bestämmer dig. Våra HTH-experter hjälper dig gärna.

Få mer information om de olika lösningarna för ditt multifunktionsrum hos din lokala HTH-butik.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Mono | HTH
Mono | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH