Upplev ett kök som väcker alla dina sinnen

Doften av färska kryddor. Smaken av ett gott glas rött vin. Synen av vacker design. Känslan av läckra material. Och ljudet av din favoritsång. När din köksdesign är perfekt väcks alla dina sinnen.

Et HTH-køkken vækker alle dine sanser
HTH

Köksexpert Sofie Larsen

”Sinnena spelar en stor roll i din köksdesign”

En perfekt köksdesign väcker sinnena till liv hos både dig och dina gäster.

HTH

Sinne #1: Hörsel

Lådor som stängs, glas som klirrar, musik som spelar och gäster som pratar och har trevligt.

Skapa det perfekta ljudet i köket med den integrerade högtalaren SoundID, som ger rummet ett fantastiskt ljud. På så sätt kan du alltid lyssna på din favoritmusik när du lagar mat. Det är speciellt en fördel om du har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, så att du kan lyssna på musik medan du äter eller har gäster.

Sinne #3: Smak

Din tunga har fler än 10 000 smaklökar, och god smak är som tur är personlig. Det samma gäller för ditt kök. Skapa ett kök som matchar din personliga smak och resten av hemmets stil.

Sinne #5: Doft

Doften av färska kryddor, nybryggt kaffe och hembakat bröd. Dina sinnen och känslor kommer till liv av nostalgiska dofter.

Få köket att dofta av färska kryddor som både är en fröjd för ögat och smakar och doftar gott, genom att använda FrameFlexID.

Sinne #2: Syn

Köket har många praktiska funktioner i vardagen. Men det är även ett rum som du tillbringar mycket tid i, och som dina gäster ser när de är på besök. Därför ska köket även vara en fröjd för ögat.

Skapa ett estetiskt och vackert kök med våra iögonfallande lösningar som drar blickarna till ditt kök.

Sinne #4: Känsla

Rör vid bänkskivan, känn handtaget, upplev formerna – dina fingrar uppfattar mycket mer än dina ögon kan se. Välj därför material till köket som känns behagliga att arbeta med. I synnerhet handtag och bänkskivor är element som ska kännas rätt för dig.

Få mer information

Behöver du mer information och råd om hur du ska inreda ditt kök?
Våra experter står alltid redo att hjälpa dig.

Boka ett gratis inredningsmöte
HTH
Nordic Spirit | HTH

Upplev möjligheterna

Besök din lokala HTH-butik, där du kan låta alla dina sinnen uppleva våra kökslösningar.

Hitta närmaste HTH-butik