Få hjälp av våra köksexperter

Det finns många frågor och möjligheter när du står inför att behöva välja ett vinkylskåp till ditt kök. Våra köksexperter har fingret på pulsen och en enorm bakgrundskunskap när det kommer till vitvaror och kökslösningar. Boka ett gratis möte och få hjälp med att välja rätt vinkyl.

Boka ett gratis möte

Vinkyl

Fristående eller inbyggd

Ska vinkylen byggas in i köket eller stå fristående? Detta är en fråga som måste besvaras av dina estetiska behov samt vad som är praktiskt genomförbart i ditt hem.

Prismässigt är det inte någon större skillnad mellan de två lösningarna, men en inbyggd vinkyl kommer att kompromissa med förvaringsutrymmet i köket.

Oavsett om du väljer en fristående eller inbyggd vinkyl måste du se till att den har möjlighet att avlägsna överskottsvärme. Annars riskerar du att vinkylen ger ljud ifrån sig och så småningom går sönder.

En fristående vinkyl bör ha 2-3 centimeter luft på sidorna och baksidan. Om du vill ha en inbyggd eller integrerbar vinkyl, se till att du väljer en modell som är gjord för ändamålet med en inbyggd fläkt för att bli av med värmen.

 

Få vägledning från köksexperter

Få ett kök med wow-effekt

Är ditt kök i behov av en uppgradering eller planerar du ditt nya drömkök? Ta hjälp av våra köksexperter som känner till de senaste trenderna inom allt från vitvaror till köksdesign. Boka ett förutsättningslöst möte eller kom förbi din HTH-butik så hjälper vi dig att hitta den perfekta vinkylen till ditt kök.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE