FRÄSCHA UPP DITT KÖK

Ge ditt kök nytt liv med våra bästa råd om hur du enkelt kan förnya köket. Bra idéer om hur du fräschar upp ditt kök - utan stora utgifter till hantverkare eller ett helt nytt kök.

BEHÖVER DU MER INSPIRATION?

Det finns många sätt du kan fräscha upp ditt kök på.
Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte utan förpliktelser
med någon av HTH:s inredningskonsulenter, och få mer
information om dina möjligheter.

FRÅN SKÅP TILL LÅDOR

När du väl har provat lådskåp vill du aldrig mer gå tillbaka till vanliga skåp. Med lådskåp blir det enklare än någonsin att hitta saker i skåpen. Se möjligheterna med kökslådor.

En fördel med denna köksförnyelse är att det är otroligt enkelt att förvandla ett skåp till ett lådskåp. Du behöver bara demontera luckan, ta ut de gamla hyllorna och sätta i de nya lådorna.

Alla delar kan köpas i webshoppen eller HTH-butikerna.

Se möjligheterna med kökslådor

SLUT PÅ SMÄLLANDE LÅDOR

Med softstängning kan du säga hejdå till högljudda lådor och skåp. Istället stängs de mjukt och tyst vilket ger en behagligare ljudnivå – och slitaget i köket minskar.

Softstängningsbeslag kan eftermonteras på i stort sett alla HTH-modeller – och även på många andra kök. Det möjliggör en märkbar köksförnyelse med små medel.

Köp softstängningsbeslag

SE HUR DU KAN FÖRNYA DITT KÖK

Upplev möjligheterna till förnyelse med egna ögon i din närmaste HTH-butik. Våra köksexperter står redo att ge råd om byte av köksluckor och många andra smarta sätt att förnya köket.
HTH Expert
Nordic Creation | HTH
Nordic Creation | HTH
HTH Expert