SÅ INREDER DU EN WALK-IN-CLOSET

Både design och funktion står på spel när du ska inreda en walk-in-closet. Få tips på hur du inreder en välfungerande walk-in-closet.

EN PERFEKT WALK-IN-CLOSET

Inredningen i din walk-in-closet ska vara välorganiserad och säkerställa att det är lätt att hitta alla dina kläder, skor, accessoarer och väskor. Det kan dessutom vara bra att ha plats för förvaring av vinterkläder och stora väskor.

En skjutdörrsgarderob kan inredas helt individuellt så att den passar just dina behov och önskemål och avspeglar din unika stil.

Få inspiration till din walk-in-closet

ORGANISERA DIN GARDEROB

En funktionell inredning är viktigt för att förhindra att din walk-in-closet bara blir till en rörig och oöverskådlig garderob. Med utdragssystem, hyllor och klädstänger vet du var saker hör hemma och du kan snabbt få en överblick över din garderob.

UPPLEV INREDNINGSMÖJLIGHETERNA

Besök din närmaste HTH-butik och upplev
hur du kan inreda din walk-in-closet
snyggt och funktionellt.

Vår duktiga personal står alltid redo att
hjälpa dig och ge dig råd om dina möjligheter.

Optimal belysning

Bra belysning är viktigt för en välfungerande walk-in-closet. Det gör både din walk-in-closet behaglig att uppehålla sig i och ser till att du kan se hur dina kläder ser ut på dig.

När du väljer belysning finns det tre viktiga faktorer:

Tillräckligt med ljus: massor med ljus får din walk-in-closet att verka större och blir mer behaglig. Se till att fördela ljuset jämnt över rummet.

Naturligt ljus: färgen på ljuset får inte vara vare sig för gult eller för vitt. Du måste kunna se färgkombinationer och mönster i naturligt ljus.

Placering av belysning: belysningen får inte skapa irriterande skuggor när du tittar dig i spegeln. Se därför till att placera ljuset framför dig snarare än precis ovanför eller bakom.

DET BEHÖVS EN STOR SPEGEL

Det är bra med en stor spegel i din walk-in-closet så att du ser hela din outfit – från skor till hatt. Fundera över om det finns höjdskillnader att ta hänsyn till och om du kommer att kunna se dig själv både framifrån och bakifrån.


INRED EN PERSONLIG WALK-IN-CLOSET

När du inreder din walk-in-closet är det viktigt att du tänker på stilen i resten av ditt hem. Du kan påverka uttrycket på din walk-in-closet med skjutdörrar som finns i många olika färger, material och design.

VÄLJ DIN STIL

Ljust och inbjudande
Inred din walk-in-closet i ljusa och vita toner. En fördel med den här stilen är att det får din walk-in-closet att se inbjudande ut.

Öka känslan av lyx
Inred med mörkt trä och handtag i mässing och ge din walk-in-closet en exklusiv touch. Betona stilen med en sittpuff i velour och heltäckningsmatta.

Urban och modern
Låt en New Yorker-rumsavdelare med ett rått uttryck vara blickfånget i inredningen i din walk-in-closet. Fullända din egen lilla storstad med en bänk i betong eller med klinkerplattor.

Hitta ditt design-koncept

HITTA STILEN MED EN MOODBOARD

Det finns många möjligheter när du ska inreda en walk-in-closet. Under din inspirationsfas kan det hjälpa att se bilder av hur andra har löst inredningen.

Sätt upp bilder, färger och material på en moodboard så att du kan visualisera den stil du är ute efter.

Så skapar du en moodboard

FÅ HJÄLP MED DIN
WALK-IN-CLOSET

Hitta inspiration och få idéer till din garderobsinredning hos HTH.
Våra konsulter är alltid redo att hjälpa dig så att du kan få svar på alla dina frågor innan du investerar i en ny garderob.
HTH Expert
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
HTH Expert