FÅ IDÉER TILL SOMMARSTUGEKÖKET

Drömmer du om ett nytt kök till sommarstugan? Se de tre viktigaste trenderna och få inspiration till inredning, material och färger till ditt eget sommarstugekök.

FÅ DITT KÖK
TILL STUGA RITAT

Behöver du råd och vägledning om hur
du ska inreda ditt sommarstugekök?

På HTH kan du alltid få rådgivning av våra
köksexperter som kan rita ditt kök
och ge dig ett icke-bindande erbjudande.

Boka ett gratis designmöte och få din
köksdröm ritad.


”KUNDERNA TÖRS OFTAST LITE MER I SOMMARSTUGAN”

Julie Kürstein

Scandinavian Classic | HTH
Base Green Fenix Laminat | HTH Art | HTH

SÄTT FÄRG PÅ TILLVARON

”När sommarstugeköket ska väljas menar ofta kunderna att det inte ska likna det de har därhemma”, säger Julie Kürstein och fortsätter: ”Kunderna tar ofta ut svängarna lite mer i sommarstugan och väljer kanske det som de inte riktigt vågar därhemma”.

Det finns dock fortfarande många vita kök i sommarstugorna. Det hänger bland annat ihop med att sommarstugor ofta är byggda i trä och då fungerar det vita köket som en fin kontrast till väggar och tak i trä.

Få tips om färger i köket

ÖPPNA HYLLOR GER INREDNINGEN KARAKTÄR

”Jag ser ofta att våra kunder ersätter det traditionella överskåpet med öppna hyllor i sommarstugeköket. Saker får gärna stå framme. Det ger en ombonad känsla och signalerar: här får man vara”, säger Julie.

Hon fortsätter: "Hyllor finns så att de matchar köksluckor eller bänkskivor fullt ut, men vi ser också att kunderna använder återvunna material till hyllor. Återigen för att ge inredningen karaktär och personlighet”.

Få tips om öppna hyllor

ETT SOMMARSTUGEKÖK SKA UPPLEVAS

När du ska välja kök till sommarstugan behöver du se och känna på allt material. Det kan du göra i våra stora, vackra HTH-butiker där du också kan få personlig rådgivning från våra erfarna köksexperter.
HTH Expert
Art | HTH
Art | HTH
HTH Expert