Handtagen finns i material som trä, aluminium, stål, läder, marmor och mässing. Så du kan få exakt det som passar din stil. Alla HTH-handtag har 5 års garanti och klarar nickeltestet.

Se alla handtag i vår katalog "Fronter & tillbehör"

Så väljer du rätt kökshandtag

När du letar efter rätt handtag till ditt kök kan du börja med att fundera över vilka förväntningar du har på dina nya kökshandtag.

Börja med att svara på dessa frågor:

Få råd från våra experter

Vill du ha hjälp med att fatta rätt beslut när du väljer kökstillbehör? HTH:s köksexperter är redo att ge dig råd - kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Boka ett kostnadsfritt designmöte

FAQ

Innan du börjar montera dina handtag måste du bestämma var på köksdörren du vill placera handtaget. Du kan sedan använda en borrmall för att säkerställa att handtagen hamnar på exakt samma ställe på varje dörr. När hålen är borrade skruvar du fast handtagen på baksidan av köksluckorna och du har ett färdigt och komplett resultat.

En bra tumregel när du placerar kökshandtag är att handtagen ska vägleda användaren i hur man öppnar skåpen eller lådorna. För lådor placerar du därför normalt handtagen i mitten, och för skåp som har gångjärn på sidan placerar du handtagen på motsatt sida av gångjärnen.

Hitta dina nya kökshandtag

Besök din närmaste HTH-butik och upplev de många olika kökshandtagen. Våra kökskonsulter står redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt drömkök.

Hitta din HTH-butik