Drawing

Tillvalshantering är avgörande för hur dina kunder upplever köpet

Vi på HTH vet hur mycket detaljerna betyder för det första intrycket av en ny lägenhet och för de familjer som lever med våra kök dagligen. Därför finns det en lång rad funktionella detaljer i vårt sortiment som förenklar vardagen i köket. Samtidigt har vi gjort det lätt för era kunder att välja rätt kök. Våra konsulter skickar ut material, håller möten med kunden och ser till att alla överenskommelser genomförs.

Exempel på tillval som vi kan erbjuda dina kunder:

Lätt och behaglig manövrering:

Ett kök används dagligen och det ska kännas bra. Våra populära funktioner mjukstängning och mjuktryck gör manövreringen lätt och behaglig.

Optimalt utnyttjande av utrymmet

Ofta finns det gott om outnyttjat utrymme i svåråtkomliga skåp. Med smarta lådsystem, hörnskåpsutdrag och trådkaruseller ser vi till att utrymmet och tillgängligheten utnyttjas optimalt.

Maximal hygien

Ett bra kök ska vara enkelt att hålla rent. Våra åtkomliga system på skåp och luckor gör det lätt att komma åt, och en underlimmad vask utan kanter där det kan samlas smuts innebär maximal hygien.

Är du blivande ägare till ett HTH-kök i din nya lägenhet?

Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig med att förverkliga dina drömmar. Under tiden kan vi rekommendera att du tittar på våra inspirationssidor för att få tips på olika möjligheter och val av material:

Guide till materialval