7 tips magasin

Material och funktion

Kvalitet

HTH har sitt ursprung i dansk hantverkstradition. Från de stora dragen till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. På fabrikerna i Danmark tillverkas kök med händer, hjärta och högteknologi. Det

bidrar till att garantera den höga och jämna kvalitet som utmärker HTH:s kök.

Det är inte bara fabrikerna som håller hög kvalitet. Hos HTH anser vi att kök designas och säljs bäst av specialister. Därför är personalen som du träffar i butikerna utbildade att dela med sig av sin stora kunskap och gedigna erfarenhet av köksinredning – en förutsättning för kompetent vägledning och ett bra slutresultat.

Miljö

Ett bra kök är tillverkat med omtanke om både människor och miljö. Därför är alla HTH:s kök certifierade av Dansk Indeklima Mærkning. Märkningen innebär att man har testat om produkten avger giftiga gaser eller lukt från en rad olika ämnen och det betyder att HTH bidrar till ett sunt inomhusklimat.

HTH:s fabriker i Ølgod och Bjerringbro följer internationell ISO-standard inom miljöledning. Det innebär bland annat att HTH löpande arbetar med att optimera utnyttjandet av material, reducera energiförbrukningen och skydda den externa miljön. Exempelvis använder HTH enbart trä som kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Utvalda HTH-produkter är bedömda av sundahus.

I det stora hela ligger HTH i framkant när det gäller åtgärder för miljön. Ett konkret initiativ är HTH:s värmeanläggning som utnyttjar överskottsträ från produktionen. Tack vare anläggningen är HTH självförsörjande när det gäller både uppvärmning av lokaler och processvärme. Dessutom förser HTH:s anläggning hela Ølgod med värme 4-5 månader om året. Det motsvarar ungefär 33 % av stadens totala värmeförbrukning.