Sveriges starkaste kökskundsprogram för hantverkare

Med HTH som partner och leverantör har du Danmarks mest erfarna leverantör av kök och badrum, tvätt och garderobslösningar för hantverkare och projektmarknaden. Det är många saker som gör HTH till en attraktiv affärspartner. Gemensamt för dem är en hög och professionell service som underlättar din vardag.

HTH ProffPartner

Få fler förmåner och högre intäkter

Med HTH:s kundprogram för hantverkare är du bäst rustad för att installera och sälja kök.

HTH har i många år varit hantverkarnas favoritleverantör av kök. Vi vet vad som är viktigt för dig som hantverkare. Vi har organiserat vår verksamhet därefter - och vi arbetar ständigt med att utöka och stärka vårt erbjudande till dig, så att du och ditt företag är bäst rustade för att konkurrera om kunderna. Därför har vi skapat ett kundprogram för våra hantverkskunder.

Kundprogrammet vänder sig till alla som arbetar professionellt med installation och försäljning av kök, badrum och garderober och som vill ha ett regelbundet samarbete och handel med den lokala HTH-butiken. Som fast samarbetspartner får du många fördelar, tjänster och attraktiva priser. Du får tillgång till Sveriges starkaste samling av förmåner och tjänster som får dina köksprojekt att löpa smidigt och effektivt. Så du kan fokusera på det som är bäst för din verksamhet.

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter