Effektiv leverans för husbyggen

Som bostadsköpare eller byggare är friheten att välja avgörande. HTH har ett sortiment som kan tillgodose varje stil och önskemål och som husbyggare är det avgörande att alla krav och önskemål kan tillgodoses. Vi kan erbjuda lösningar som matchar köparens stil, budget och speciella preferenser – oavsett om det gäller ett hus eller en lägenhet.

Erfarna konsulter med fast anknytning
Du träffar bara erfarna konsulter som är permanent kopplade till dig och som är din garanti för en smidig inredningsprocess. Våra konsulter känner dina platschefer och installatörer, så att byggprocessen löper smidigt.

Anbudsmaterial av hög kvalitet
Anbudsmaterial från HTH är av hög kvalitet, vilket minimerar onödiga diskussioner med byggare eller leverantörer. Det minskar också risken för förlustbringande projekt.

Vi sköter hela inventarieleveransen
HTH tar hand om hela inventarieleveransen, inklusive mätning, möten med kunden, ritningar för elektriker och rörmokare, leverans och installation.

Garanti- och anbudsregler
HTH kan tillhandahålla byggnadsgarantier och ett rapportkort i enlighet med kraven från det danska byggnadsutvärderingscentret för offentliga byggnader. Våra erfarna projektledare är också bekanta med anbudsregler och AB92/AB93.

Leveranssäkerhet
Leverans i tid är avgörande för ett lyckat projekt. Därför har vi skapat en säker leveranslogistik som är din garanti för att leveransdatumet hålls. Vi ser till att granska och dokumentera denna process så att vi tillsammans har en fast utgångspunkt och därmed kan säkerställa en effektiv process, framsteg och tydlig dialog.

Säkerheten är liksom leveransen beroende av att hela projektet och det enskilda ärendet hanteras av en fast konsult genom vilken man kan planera montering och leverans etc. Vi ser alltid till att vi inte lämnar över ett projekt förrän alla delar är korrekt monterade, alla fel och brister är åtgärdade och om ni vill ha en överenskommelse om inbärning vid leverans så står vi naturligtvis redo med en lösning.

Bra service till dina kunder
Vi träffar dina kunder och klargör deras önskemål och behov. Vi kan erbjuda ett brett utbud av alternativ som gör deras kök till det de drömmer om. Vill du ha en exklusiv inredning kan konsulterna kombinera lösningen med uno form®-produkter.

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter