INRED EN MULTIFUNKTIONELL TVÄTTSTUGA

Den moderna tvättstugan är ett multifunktionellt rum som kan fungera som hall, praktiskt tvättrum, förvaringsrum, garderob och grovkök eller en kombination av allt detta. Med en tvättstuga från HTH får du genomtänkt och innovativ design i utmärkt kvalitet.

Udnyt størrelsen på dit bryggers

Den gennemsnitlige størrelse på et bryggers er 10 kvadratmeter, og mere plads behøver du ikke for at få en god og funktionel indretning. Det betyder, at din bryggersindretning i høj grad er influeret af formen på rummet.

Uanset om dit bryggers er lille, stort, firkantet eller aflangt, bestræber vi os på at designe en smart bryggersløsning, der gør det lidt sjovere at ordne de praktiske gøremål.

FÅ HJÄLP MED DIN TVÄTTSTUGA

Vill du ha hjälp med att inreda din tvättstuga så att
den förenar estetik och funktionalitet på få kvadratmeter?

Boka ett gratis möte med en av våra duktiga experter
och kom ett steg närmare din multifunktionella tvättstuga.

OPTIMERA UTRYMMET MED SKJUTDÖRRAR

Skjutdörrar är ett särskilt praktiskt val för dold förvaring och de utnyttjar utrymmet optimalt och finns i ett stort urval av färger och material.

Bakom skjutdörrarna kan du inreda med hyllor och lådor som gör det enklare för dig att hålla ordning på allt. Du kan få skjutdörrsskåpet skräddarsytt så att det passar just din tvättstuga perfekt.

Se möjligheterna med skjutdörrar

Grå Silke | HTH
Next | HTH Next | HTH

SKAPA EN RÖD TRÅD I HEMMET

Modellerna till tvättstugan är desamma som du kan välja till kök, badrum och garderober. Det gör att du kan skapa ett enhetligt och harmoniskt uttryck i hela hemmet när det finns en matchande design i flera rum.

Se alla design

EN TVÄTTSTUGA UTIFRÅN DINA BEHOV

På HTH hittar du tvättstugedesign som lever upp till dina förväntningar – och mer därtill. Vi har genomtänkta lösningar för alla behov, storlekar och budgetar.

Besök din HTH-butik och se utställningen av tvättstugemiljöer. Vi står redo att ge dig råd och vägledning så att du kan få den perfekta tvättstugan.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Oslo | HTH
Oslo | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH