SKAPA EN MODERN OCH FUNKTIONELL TVÄTTSTUGA

wardrobe

/ ETT MÅSTE I DET MODERNA HEMMET

Tvättstugan har blivit ett fast och integrerat rum i många moderna hem. Ofta är tvättstugan är multifunktionellt rum med olika funktioner som praktiskt tvättrum, hall och grovkök. Ett faktum som ställer krav på vilka delar du väljer till tvättstugan och hur du väljer att inreda tvättstugan.

Med en tvättstuga från HTH får du en genomtänkt och innovativ design i utmärkt kvalitet.

Tvättstuga i modell Havana

En tvättstuga utifrån dina behov

Hos HTH hittar du tvättstugedesign som lever upp till dina förväntningar. Vi har tvättstugelösningar i olika design, storlek och prisnivåer.

Få idéer till inredningen av din nya tvättstuga i våra kataloger.  

/ BOSTADENS MULTIFUNKTIONELLA RUM

Den moderna tvättstugan är ett multifunktionellt rum som kan fungera som hall, praktiskt tvättrum, förvaringsrum, garderob och grovkök eller en kombination av allt detta. Det multifunktionella tvättstugerummet behöver därför inredas på ett inbjudande sätt samtidigt som utrymmet utnyttjas på bästa möjliga sätt. 

Sliding doors

Få idéer till funktionell tvättstugeinredning.

Mono | HTH

Tvättstuga i modell Mono.

/ TVÄTTSTUGAN BJUDER IN

Om tvättstugan finns i bostadens entré är det också det första rum som möter dig och dina gäster. Då behöver tvättstugan vara ett vackert och välinrett rum så att det kan ”bjuda in”. Det ställer särskilda krav på design och inredning eftersom det ska finnas plats för både förvaring av kläder och praktiska saker.

Så inreder du entrén

/ FORM OCH FUNKTION

Hur du inreder tvättstugan påverkas i hög grad av formen på rummet. Den genomsnittliga storleken på en tvättstuga är ca 10 kvm och mer plats behövs inte för att få ett bra och funktionellt utrymme.

Oavsett om din tvättstuga är liten, stor, fyrkantig eller avlång designar vi en smart tvättstugelösning som gör det till ett rent nöje att tillbringa tid där.

Sliding Doors

Få hjälp med inredningen

Våra dedikerade konsulter står alltid redo med professionell rådgivning så att du får en tvättstuga som tillgodoser dina önskemål och behov.

Boka ett möte redan idag och bli hjälpt en bra bit på vägen till köpet av din nya HTH tvättstuga. 

Skydedørsgarderobe til entré | HTH GO

/ OPTIMERA UTRYMMET MED SKJUTDÖRRAR

Våra populära skjutdörrar och skjutdörrsskåp är mycket användbara i en tvättstuga om utrymmet tillåter.

Bakom skjutdörrarna kan du inreda med hyllor som gör det enkelt för dig att hålla reda på allt det praktiska. 

Mono | HTH

/ NY TVÄTTSTUGA STEG FÖR STEG

/ MATERIAL-
VAL I TVÄTTSTUGAN

Du kan kombinera din nya tvättstuga från HTH med olika material på luckor, bänkskiva och handtag m.m. helt enligt dina egna önskemål.

Våra materialval till tvättstugan är detsamma som du kan välja till kök, badrum och garderober. Det gör att du kan skapa en enhetlig stil i hela din bostad.

Vitvaror i tvättstuge-
inredningen

Vitvaror som tvättmaskin och torktumlare får allt oftare sin plats i hallen. Om din tvättstuga inreds i hallen eller som en förlängning av den, vill du förmodligen ”dölja” vitvarorna litegrand så att de inte är det första dina gäster ser när de kommer innanför dörren.

Se hur du kan kombinera  tvättstugedesign och vitvaror.

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH