Nytt kök med WOW-effekt

HTH-köket är mer än bara ett kök – det är hemmets samlingspunkt där det moderna livet levs. Vår passion är att utveckla köksdesign med wow-effekt som gör skillnad varje gång du använder köket, och som du kommer att älska att visa för dina gäster.

GÖR KÖKSTESTET


Hitta din kökstyp på två minuter!

Kökstestet visar din personliga moodboard där du kan välja de bästa lösningarna till ditt nya kök.

Börja här

Vad kostar ett nytt kök?

Priset på ditt nya kök beror självklart på många saker. Det är lite som en bil; priset på samma modell varierar bl. a. beroende på utrustningsnivå, materialval, storlek m.m. För att ge dig en uppfattning om priset på ett nytt kök har vi samlat de faktorer som påverkar priset mest.

Se prisexemplen

HTH Kgs Lyngby
HTH Kgs Lyngby HTH Kgs Lyngby

Gör ett kap

- köp ett utställningskök

Du kan spara mycket pengar genom att köpa ett utställningskök eller vitvaror från någon av våra butiksutställningar. Gör en bra affär innan det är för sent!

Se urvalet av utställningsmodeller

FÅ VÅRA BÄSTA RÅD

Det finns en del saker som är bra att känna till innan du renoverar eller köper ett nytt kök.

Vi har samlat dessa kunskaper i våra expertråd där du också hittar inspiration, inredningstips och våra bästa tips om kök, badrum, garderob och tvättstuga.

Få expertråd

Base | HTH
Nordic Creation | HTH Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

SMARTA KÖKSPRYLAR

På HTH lever vi för att utmana sättet att tänka på köksdesign. Vårt nytänkande resulterar i innovativ och användbar design som hjälper till att göra HTH-köket till något alldeles extra.

Om du vill ha ett funktionellt kök med fokus på detaljer är det mycket troligt att du hittar ditt drömkök på HTH.

Se de smarta lösningarna

Nordic Spirit Nature Oak | HTH
Focus | HTH Tendens | HTH

DRÖMMER DU OM EN KÖKSÖ?

En köksö ger bra förvaringsutrymme, gott om bordsplats, ett par sittplatser och kommer garanterat att utgöra en självklar samlingspunkt.

Ön är självklar i ett kök med öppen planlösning eftersom den kräver en del plats – men det finns också möjlighet till en halvö eller en liten köksö för det mindre köket.

Se ö-möjligheterna