/ KÖKSDESIGN
FÖR VARJE SMAK

Din köksdesign ska anpassas efter dina behov. Den grundidén är och har alltid varit vår drivkraft på HTH. Vi har samlat alla våra köksmodeller här för att ge dig den bästa översikten. Använd sorteringsalternativet eller titta igenom listan för att hitta din personliga köksdesign.

VI ANPASSAR ALLT EFTER DITT RUM OCH DINA ÖNSKEMÅL

Alla de köksinredningar du hittar på den här sidan, i kataloger och i galleriet är ENDAST exempel. Ser du en kökslucka som du gillar kan du själv bestämma vilka handtag och vilken bänkskiva du helst vill ha. Bilderna är enbart till för inspiration.

Ditt kök anpassas efter ditt rum och dina önskemål.

Boka ett gratis designmöte och låt oss hjälpa dig att hitta din stora kökskärlek.

  

Så här väljer du köksdesign

Det finns inte två kök som är lika – därför finns det inte någon lista över hur den perfekta köksdesignen ser ut. Det finns dock ett par ingredienser i receptet på hur du väljer den rätta köksdesignen:

 

■ Den bör passa din bostadsstil

■ Den bör vara funktionell

■ Den bör matcha dina önskemål om underhåll

■ Den bör passa din budget

 

Läs om hur du utnyttjar utrymme bäst i din köksinredning.

Focus | HTH
Harmony Dark | HTH

Sätt din prägel på köksmöblerna

När du väljer en köksdesign från HTH får du möjlighet att sätta din egen prägel på köksmöblerna.

Det kan du göra till exempel genom att lägga till ditt favorithandtag, välja den optimala skåpstypen eller en särskild armatur.

Möjligheterna är många, och du kan därför välja mellan flera materialer och tillbehör till den köksmodel som du väljer.

Skapa en personlig köksdesign

Ditt val av köksdesign ska avspegla den stil och behov som du har. Det finns många sätt att framhäva det. Ett sätt är att välja en bänkskiva i en stil som uppfyller alla dina önskemål om funktionalitet, rengöring och underhåll. 

Om du vill att bänkskivan är slitstark och enkel att rengöra är en laminatbänkskiva eller en CoreStone-bänkskiva ett uppenbart val. Alternativt kan du välja en bänkskiva i trä eller granit som båda kräver mycket undehåll, men som på andra sidan är en glädje för ögat.

Focus Midnattsblå | HTH
Forny med nye greb

Fräscha upp dina möbler

En av de många fördelarna med att välja en köksmodell från HTH är att du kan alltid fräscha upp dina köksmöbler, om du vill ha en ny look utan en större renovering.

Det betyder att i stället för att byta ut hela köket, kan du nöja med att byta luckorna. Därmed kan du få känslan av att din köksdesign alltid är modern samtidigt att den är ett billigare alternativ än en helt ny köksmodell.

Skräddarsydda lösningar

Vår köksdesign finns i många olika standarmått, vilket gör det möjligt att sammansätta designen så att den passar på stort sett de flesta köken. Skulle du ändå behöva ett specialmått kan du alltid få det mot merkostnad.

Boka ett oförpliktande möte och hör hur vi tillsammans kan skapa ditt drömkök.

 
Design till det moderna livet

HTH försöker ständigt utmana hur vi tänker på design. Detta återspeglas i vår mångsidiga design som kan användas i flera rum. Det moderna livet levs inte bara i köket utan det krävs också välbefinnande i badrummet och funktionalitet i tvättstugan.

Genom att ha samma design i flera rum skapar du en röd tråd i din inredning, och du får en funktionell lösning i varje rum som du är glad att använda varje dag! 

Harmony Dark | HTH