Du är här: Hem / Nytt kök / Köksdesign / Nordic Roots

/NORDIC ROOTS

Jordtoner och moderna designdetaljer

Nordic Roots är årets stora designnyhet från HTH. Den är inspirerad av den nordiska myllan och skapad utifrån en önskan om att designa ett mer hållbart kök.

Här samlas varma jordtoner, eleganta natur­material och Svanenmärkta skåp, fronter och bänkskivor. Det ger en modern design och ett kök med en avkopplande atmosfär.

Nyheten innehåller också en rad möjligheter och läckra designdetaljer, som greppfria fronter, vackra vitrinskåp och hyllor för upphängning av vinglas. Om något är det ett kök med plats att odla både familjeliv och natur. Upplev nyheten och låt dig förföras i din lokala HTH-butik.

  • Svanenmärket
  • Handtagslös design
  • Varma jordtoner

Nordic Roots finns
i följande färger:

Mocka

Fakta om modell
Nordic Roots

Nordic Roots består av element från modell base

Upplev Nordic Roots katalogen
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH
nordic roots I HTH

NORDIC ROOTS

Årets stora designnyhet från HTH, Nordic Roots, är inspirerad av den nordiska myllan och skapad utifrån en önskan om att designa ett mer hållbart kök.

ETT KÖK MED PLATS FÖR PERSONLIGHET


Som ett unikt inredningselement är Nordic Roots kök inrett med en vacker vägg med vitrinskåp.

De eleganta vitrinskåpen, med sina slanka svarta metallramar och skåp lackerade i Mocka, är i perfekt harmoni med de andra elementen i köket.

Vitrinskåpen ger en speciell lätthet och personlighet till köksdesignen genom att på ett unikt sätt lyfta fram dina vackraste och mest dekorativa saker.

Se mer om köksskåp

SORTERA ALLT PÅ SAMMA PLATS


Vi behöver alla sortera vårt avfall i större utsträckning. Här är två lådor inredda med gott om plats, så att det är lätt att sortera köksavfallet.

Då är avfallet ur vägen och samtidigt dämpar de slutna lådorna eventuella lukt.

Få fler tips om sopsortering

RÄTT VITVAROR KAN SÄNKA KÖKETS KLIMATAVTRYCK BETYDLIGT


Våra vitvaror går för högtryck i vardagen och detta gäller särskilt kylskåpet som alltid är på. Därför är det viktigt att välja vitvaror med bra energimärkning.

De använder mindre el, så du sparar dig själv en onödigt hög elräkning och hjälper klimatet med mindre koldioxidutsläpp.

Läs mer om vitvaror

“Jag hjälper dig med råd och vägledning när du behöver ett nytt kök"

Vi upplever att allt fler vill välja mer hållbart, men det kan vara svårt att förstå hur man bäst integrerar gröna lösningar i sitt kök. Det kan vi på HTH hjälpa dig med.

Om du vill ha ett mer hållbart kök ska du komma in i din lokala HTH-butik och prata om möjligheterna med mig eller en av mina kollegor. Så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dig och ditt hem.

Daniel Larsson
HTH köksexpert

Hemmets naturliga samlingspunkt


Köket är hemmets naturliga samlingspunkt och detta kök ger gott om möjligheter att samlas kring färska grönsaker, sällsynta druvor och gott sällskap.

Här är allt det bästa från Nordic Roots samlat. En vacker köksö med fronter i Mocka Base-laminat. Matchande högskåp med plats för ångugn och vinkyl.

Stora vitrinskåp och en bänkskiva i svartoljad thermo ek som kompletterar kökets vackra ton-i-ton-look. Det är helt enkelt kökskärlek som varar.

Låt oss designa ditt nya kök på 24 timmar


Med HTH:s 24-timmars designtjänst vill HTH ge dig en uppfattning om hur ditt drömkök skulle kunna se ut.

Inom 24 timmar får du en 3D-ritning där din köksdröm blir till verklighet. Därefter kommer din lokala HTH-butik att kontakta och bjuda in dig för att presentera priset på ditt nya unika HTH-kök.

Hållbarhet

Som en av de största köksleverantörerna i Nordeuropa har HTH en unik möjlighet att ge ett betydande bidrag till den gröna omställningen. Det är en stark motivation, och därför är vi på HTH fast beslutna att arbeta för att åstadkomma den nödvändiga förändring som krävs för att bidra till en mer hållbar framtid.

Läs om Hållbarhet