RENA LINJER

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökskoncept / Minimalistiskt kök

MINIMALISTISKT KÖK
ENKELT OCH FUNKTIONELLT

Det är lätt att falla för det minimalistiska köket. De släta ytorna utstrålar det lugn och den enkelhet som nordisk design är känd för, och som passar perfekt i de flesta svenska bostäder.

VÄLJ RÄTT KÖKSMODELL

Ska ditt nya kök vara enkelt och minimalistiskt finns det flera valmöjligheter.

MATERIAL OCH FÄRGER TILL DET HANDTAGSLÖSA KÖKET

Vägen till kökskärleken är spikrak när du har förälskat dig i ett handtagslöst kök. Vi rekommenderar att du väljer mellan följande färger och material:

Färger till luckor och lådor

Material till bänkskivan

CoreStone - West White | HTH
Laminat_Trend Vit 594 | HTH
Laminate - Mat Black | HTH
Laminat Betong 558 | HTH

FÅNGA STILEN MED RÄTT HANDTAG

Handtag i stål, järn och - lite otraditionellt - läder betonar stilen i New Yorker-köket.

ETT MINIMALISTISKT KÖK KAN FÅS I MÅNGA PRISNIVÅER

Priset på ditt minimalistiska kök påverkas av flera faktorer. Hur stort ska det vara? Vilka material väljer du? Hur stor del av arbetet kan och vill du göra själv? För att ge ett tydligt svar har vi sammanställt de faktorer som påverkar priset på ditt kök i vår prisguide.

Glat Hvid | HTH
Stockholm | HTH
Next Hvid Højglans | HTH

HANDTAGSLÖS DESIGN

Vill du gå all-in på den enkla stilen ska du välja handtagslösa köksluckor. Uttrycket är exklusivt, oavsett om du väljer släta luckor och lägger till soft-push, som får köksluckan att öppnas med ett lätt tryck, eller om du väljer en modell med integrerade handtag.

ETT POPULÄRT VAL

Det minimalistiska kökskonceptet är den look som våra kunder är allra mest förtjusta i. Enkel design utan störande detaljer är också den perfekta utgångspunkten när du ska utveckla din personliga stil.

Väljer du släta luckor kan du välja fritt bland alla hyllor när du ska välja bänkskiva och handtag. Och vill du ha färger på väggarna behöver du heller inte vara rädd för att helhetsintrycket blir för stökigt med ett minimalistiskt kök.

VI SES I DET MINIMALISTISKA KÖKET

När vardagen är hektisk samlas vi ofta i köket. Här fördjupar vi oss. Här kopplar vi av, och här umgås vi. Med en enkel köksdesign är det enkelt att designa ditt kök så att det passar exakt för det du använder det till.

HTH Expert

Thomas Karlsen, köksexpert:

"Det finns goda skäl till att de allra flesta väljer ett enkelt kök"

HTH Expert

LÅT OSS BESVARA DINA FRÅGOR OM KÖK

Våra köksexperter står redo att svara på de frågor som naturligt dyker upp när du drömmer om ett nytt minimalistiskt kök.

Boka ett gratis designmöte
HTH
White Hight gloss | HTH

UPPLEV DITT NYA KÖK

Den bästa upplevelsen av det minimalistiska köket får du genom att besöka någon av våra butiker, där du kan se och känna på alla materialen.

Kom och upplev ditt nya kök