Snickerikök med detaljer

Som inredningsarkitekt har Linda Elmin i åratal hjälpt och väglett andra i valet av kök, och ofta landade rekommendationen på ett kök från HTH. När Linda skulle uppfylla sin egen köksdröm var valet därför enkelt – hon skulle ha ett HTH-kök. ”När jag såg Nordic Creation var jag helt säker. Det var som att det var skapat efter våra önskemål” berättar Linda.

Ett hus med själ

Norskan Linda Elmin bor med sin sambo Kenneth och Lindas två barn; Zara, 20, och Nicolai, 17. De bor i ett hus från 1950-talet som Linda ärvde av sina morföräldrar.

”Vi ville ha en naturlig nyans av ek och jag älskar fronterna i massivt trä med fingerskarvade detaljer. Det är en hyllning till utsökt traditionellt hantverk"

- Linda

Köksritning

Har du också en köksdröm?

Få din dröm uppritad inom 24 timmar - kostnadsfritt och utan förpliktelser. Allt du behöver göra är att ta bilder på ditt nuvarande kök och göra en grovskiss av rummet med mått. När du har skickat den till oss ritar vi ditt nya kök i 3D. Du kommer få ritningen via e-post inom 24 timmar.

Ja tack, rita mitt kök idag

Det sociala köket

Vi gillar att baka och laga mat tillsammans och behöver mycket bordutrymme, säger Linda. Den utvalda köksön ger plats för både matlagning och läxläsning, och öppnar upp för social samvaro.

Läs mer om att välja köksö

"Vi planerade var vi skulle placera vad, så att vi bland annat kunde anpassa höjden på hyllorna i skåpet till höjden på karaffen och glasen"

- Linda

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER