HITTA DINA NYA KÖKSLÅDOR

Lådor är lyx i köket, eftersom de är både praktiska och funktionella. En låda kan dras ut helt så att du får överblick över vad som gömmer sig där i. På HTH har vi ett stort utbud av lådor som du kan kombinera helt efter dina unika behov. Läs mer om de olika lådsystemen och få råd om hur man väljer rätt.

FUNDERA ÖVER DITT PLATSBEHOV


När du väljer lådor ska du fundera över vad de enskilda lådorna ska rymma och hur du arbetar i köket. Ska det stå stora grytor i lådan är det en bra idé med en låda med höga kanter som är placeras nära spisen. Om lådan ska vara till bestick är det naturligt att ha den nära lådan med tallrikar.

Ett bra råd är därför att skapa en överblick över dina köksredskap och välja lådor därefter. På så sätt försäkrar du dig om att det finns plats till allt du behöver i köket.

Få tips på köksinredning

GÖR RÄTT VAL MED HJÄLP AV VÅRA KÖKSEXPERTERDet är många val som ska göras när man ska välja ett nytt kök.

Boka ett gratis designmöte och få hjälp av våra köksexperter för att hitta helt rätt lösning till ditt drömkök.

Efter mötet får du en ritning av ditt nya kök och ett icke-bindande erbjudande så att du vet priset.

OPTIMAL INREDNING AV DINA LÅDOR


Inredningen av dina lådor är extremt viktig för att du ska få ett välorganiserat kök. Se till att allt har sin egen plats och få ordning med lådinsatser som delar upp utrymmet i små rum. Det gör det mycket lättare att hålla ordning på saker och ting.

HTH har ett stort utbud av tillbehör till lådor, så att du kan inreda ett kök som passar just dig och ditt arbetsflöde. Du kan bland annat få lådramar, bestickinsatser, knivblock, kryddhållare, tallrikshållare, avdelare och mycket annat.

Få tips på lådinredning

@signebine_liv | HTH
Moderne køkken i mørk mocca | HTH Focus VH7 | HTH

VÄLJ HANDTAG TILL LÅDORNA


Det är precis lika viktigt att lådorna är snygga på utsidan som de är funktionella på insidan. Här spelar handtagen en stor roll, och de kan ändra hela ditt köks uttryck.

Föredrar du rena linjer i ett grepplöst kök, så är VH-7-greppspår lösningen för dig. Den stilrena designen är funktionell och låter dina köksluckor spela huvudrollen.

Läs mer om valet av handtag

HITTA DINA KÖKSLÅDOR

Det kan vara bra att se material och olika kombinationer i verkligheten. Besök din lokala HTH-butik och se de olika typerna av kökslådor.

Här kan du även få personlig vägledning av våra erfarna kökskonsulter som kan ge dig råd om alla spännande förvaringslösningar.