NEFF
MATLAGNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Köksdesign och vitvaror går hand i hand. Därför samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer, så att du får den perfekta helhetslösningen.


KÖKSUTRUSTNING SOM INSPIRERAR

Matlagning inspirerar människor.. och människor inspirerar NEFF. Det är huvudprincipen bakom allt som sker hos NEFF och har så varit enda sedan starten 1877 i den Sydtyska staden Bretten. Som Europas äldsta vitvaruföretag låter NEFF inget komma i vägen för dina ideér i köket.

NEFF HÄLL & FLÄKT I ETT

Utvecklad för att ge dig maximal frihet att planera köket som du vill utan att kompromissa på kvalitet. Den perfekta hällen för köksön eller varför inte placerad framför fönstret? Möjligheterna är många. Den kraftfulla och tysta fläkten anpassar sig helt automatiskt efter mängden matos så att du kan fokusera på maten. Genomtänkt in i minsta detalj.

Läs mer

LAGA MAT MED ÅNGA

Enklaste vägen till perfekt resultat.

Ångans skonsamma egenskaper ger råvaran den kärlek den förtjänar. Färg, vitaminer och mineraler bevaras samtidigt som du får smakerna att komma fram på bästa sätt. Med en FullSteam-ugn kan du också utforska alla möjligheter med SousVide!

Läs mer

NEFF INDUKTION

TwistPad® är detaljen som utan tvekan blir en snackis när du har gäster i köket. I vardagen en trotjänare som gör matlagningen både enkel, rolig och ger dig full kontroll över alla kokzoner.

Läs mer

FRÄSCHA RÅVAROR SOM HÅLLER LÄNGRE

NEFF kylskåp och frysar för dig som älskar att laga mat. Vill du ha inbyggd kyl och frys, ett kombiskåp eller kanske en extra bred i 70cm? Vår favorit är helt klart Blackboard-designen som där du smidigt skriver upp veckans aktiviteter.

Läs mer

KÖKET SOM KOMMUNICERAR MED DIG

Matlagning när den är som bäst har alltid varit en social upplevelse där utrustningen arbetar i samklang med kockarna så att de kan få utlopp för sin kreativitet. Vi har tagit det samspelande köket ett steg längre. Nu kan du styra din ugn, fläkt, diskmaskin eller espressomaskin med hjälp av Wi-Fi och appen Home Connect, var du än är."

Läs mer


HITTA RÄTT VITVAROR FÖR DITT KÖK

Vitvaror är en viktig del av ditt nya kök. De ska matcha dina behov och passa perfekt i köksdesignen som du har valt. Besök din HTH-butik och få professionell rådgivning om vitvaror och köksdesign från våra köksexperter.