NEFF
MATLAGNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Köksdesign och vitvaror går hand i hand. Därför samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer, så att du får den perfekta helhetslösningen.


KÖKSUTRUSTNING SOM INSPIRERAR

Matlagning inspirerar människor.. och människor inspirerar NEFF. Det är huvudprincipen bakom allt som sker hos NEFF och har så varit enda sedan starten 1877 i den Sydtyska staden Bretten. Som Europas äldsta vitvaruföretag låter NEFF inget komma i vägen för dina idéer i köket.

NEFF

N 90, Inbyggnadsugn med FullSteam
Inbyggnadsugn med FullSteam och SLIDE&HIDE® - kombinerar alla traditionella ugnsfunktioner med ångkokning i en och samma ugn.

B48FT78G0 - 60 x 60 cm, grafit

 • Ugn med SLIDE&HIDE® - ger dig obegränsad tillgång till hela ugnsutrymmet och är lätt att använda tack vare det roterande handtaget.
 • CircoTherm® - vår smarta lösning för varmluft som möjliggör matlagning på upp till fyra nivåer samtidigt.
 • SousVide - ångkoka dina råvaror i vakuumförseglad påse på låg, konstant temperatur. Detta tillagningssätt lyfter och framhäver dina råvarors naturliga smaker.
 • NEFFLight lyser upp alla fyra nivåer av ugnen även då luckan är stängd.
 • EcoClean och BaseClean - tillsammans rengör de din ugn.
NEFF

N 90, Bänkventilation
Med inspiration hämtad från flygplansvingar har vi utvecklat vår Guided Air-teknik.

I88WMM1S7 - 80 cm, Klarglas

 • Guided Air Teknologi – fångar effektivt oset och ångan från hela spishällen
 • Glaspanel med belysning – sätt färg på fläktens glasram och välj mellan ett nästan oändligt antal färgalternativ
 • Easy Access filter – med en knapptryckning stiger filterna upp och kan enkelt tas loss för att diskas rent i diskmaskin
 • Hög extraktionshastighet - avlägsnar matos medan du lagar mat tack vare effektiv motorteknologi
 • CookConnect - justera och anpassa fläktens effekt och belysning via spishällen
neff_hth

N 70, Integrerad kyl/frys
Denna integrerade kyl/frys med behaglig invändig LED-belysning, håller maten fräsch upp till dubbelt så länge.

KI6873FE0 - 177.2 x 55.8 cm

 • Fresh Safe 2 <0°C> – Idealisk förvaring av frukt,  grönsaker, kött och fisk.

 • LowFrost - minskar frostbildning i frysen och underlättar avfrostning.

 • Bottle Flex-hylla: möjlighet att ställa in fler flaskor än någonsin, tillsammans med burkar och andra läckerheter.

 • Easy Access-hylla: lättare att hålla ordning med en bättre översikt över innehållet i din kyl.

 • Vario Shelf - glashyllan kan enkelt delas på hälften och den ena halvan skjuts under den andra och skapar mer utrymme i kylen.
neff_hth

N 70, Helintegrerad diskmaskin XXL
Diskmaskin med energiklass A, tack vare ett innovativt och effektivt energibesparingssystem - utan att kompromissa på resultatet.

S287TC800E - 60 cm

 • Door Open Assist – tryck bara lätt på luckan för att öppna den.

 • Energiklass A.

 • Zeolith®-torkning för utmärkta torkresultat med naturligt mineral.

 • Chef 70° - program för rengöring av de mest envisa matrester från kastruller och stekpannor.

 • Home Connect - lägg till din diskmaskin till ditt hemmanätverk för att använda dig av de oändliga möjligheter som dessa anslutna tjänster ger.
NEFF

N 90, Induktionshäll
FlexInduction med TwistPad-styrning

T68FS6RX2 - 80 cm, Svart

 • TwistPadFire® – NEFFs avtagbara magnetiska vred som ger dig full kontroll över hällen
 • lexInduction Plus – extra utrymme för ännu mer flexibilitet
 • ChefMove – FlexZonen delas automatiskt upp i 3 delar: kokande framtill, sjudande i mitten och varmhållning längst bak.
 • PowerTransfer – byt zon och effektinställningen följer automatiskt med till ny zon
 • HomeConnect – återupptäck ditt kök med våra anslutna hushållsapparater - var som helst och när som helst

5 ÅRS GARANTI

För att du ska känna dig extra trygg när du väljer NEFF till ditt nya kök, erbjuder NEFF dig 5 års garanti på alla vitvaror.

Genom att registrera produkterna erhåller du garantin. Köpet ska köpet vara gjort tidigast 1 april 2021.

Läs mer

SLIDE & HIDE®

Den försvinnande ugnsluckan.

Funktionen som snabbt har blivit en stor favorit. Passionerade kockar behöver plats att röra sig i köket. Slide&Hide® ger dig det utrymme du behöver när ugnsluckan försvinner helt under ugnen när den öppnas. I kombination med pyrolytisk självrengöring är detta goda nyheter för både hemmakocken och matgästerna. Ingenting står i vägen för den kreativa kocken.

Slide&Hide® är numera standard på alla våra inbyggnadsugnar. Luckan försvinner helt under ugnen och ger mer utrymme i ditt kök.

Læs mere

LAGA MAT MED ÅNGA

Enklaste vägen till perfekt resultat.

Ångans skonsamma egenskaper ger råvaran den kärlek den förtjänar. Färg, vitaminer och mineraler bevaras samtidigt som du får smakerna att komma fram på bästa sätt. Med en FullSteam-ugn kan du också utforska alla möjligheter med SousVide!

Læs mere

INDUKTION

Om du söker efter en flexibel och snabb spishäll, är en induktionshäll från NEFF något för dig. Styrningen av hällen är även en upplevelse i sig.

TwistPad® är detaljen som utan tvekan blir en snackis när du har gäster i köket. I vardagen en trotjänare som gör matlagningen både enkel, rolig och ger dig full kontroll över alla kokzoner.

Läs mer

NEDSÄNKBAR BÄNKFLÄKT I GLAS

Gör din köksö fulländad med NEFFs nya nedsänkbara bänkfläkt, helt i glas. Den är i det närmaste osynlig, men precis lika effektiv som en traditionell köksfläkt. Fläktens glas stiger elegant upp i samma stund som du startar hällen och den anpassar sin fläktstyrka successivt utifrån din matlagning.

Läs mer

NEFF HÄLL & FLÄKT I ETT

Utvecklad för att ge dig maximal frihet att planera köket som du vill utan att kompromissa på kvalitet. Den perfekta hällen för köksön eller varför inte placerad framför fönstret? Möjligheterna är många. Den kraftfulla och tysta fläkten anpassar sig helt automatiskt efter mängden matos så att du kan fokusera på maten. Genomtänkt in i minsta detalj.

Läs mer

FRÄSCHA RÅVAROR SOM HÅLLER LÄNGRE

NEFF kylskåp och frysar för dig som älskar att laga mat. Vill du ha inbyggd kyl och frys, ett kombiskåp eller kanske en extra bred i 70cm? Vår favorit är helt klart Blackboard-designen som där du smidigt skriver upp veckans aktiviteter.

Läs mer

KÖKET SOM KOMMUNICERAR MED DIG

Matlagning när den är som bäst har alltid varit en social upplevelse där utrustningen arbetar i samklang med kockarna så att de kan få utlopp för sin kreativitet. Vi har tagit det samspelande köket ett steg längre. Nu kan du styra din ugn, fläkt, diskmaskin eller espressomaskin med hjälp av Wi-Fi och appen Home Connect, var du än är."

Läs mer


HITTA RÄTT VITVAROR FÖR DITT KÖK

Vitvaror är en viktig del av ditt nya kök. De ska matcha dina behov och passa perfekt i köksdesignen som du har valt. Besök din HTH-butik och få professionell rådgivning om vitvaror och köksdesign från våra köksexperter.