Table ID

Du är här: Hem / Nytt kök / Smarta kökslösningar / Table ID

VIKBORD
UTNYTTJA PLATSEN OPTIMALT

Med det smarta vägghängda vikbordet Table ID får du möjlighet att utnyttja platsen även i det lilla köket. När bordet är uppfällt finns det gott om plats att röra sig och att arbeta i köket. Fäller du ner det, har du det perfekta matbordet eller en utmärkt arbetsplats.

EXTRA PLATS NÄR DU BEHÖVER DET

Behovet av bordsplats kan variera – du kanske har barn tidvis boende hos dig, gäster på besök eller behöver jobba hemifrån ibland.


Nyckelordet bakom TableID är ”flexibilitet” och det kan du ha i bakhuvudet när du inreder ditt kök.

Fler råd om matplats

GÖR VARDAGEN ENKLARE

TableID är otroligt enkelt att använda. Skivan fälls bara ner, och så har du det perfekta matbordet.


Du behöver inte dra åt några skruvar eller sätta ihop något för att det ska fungera. Det är bara att dra fram en stol och slå dig ner vid ditt vikbord.

TableID | HTH
TableID | HTH

EXTRA FÖRVARING

Vikbordet är utrustat med ett förvaringsutrymme som blir synligt när bordet är nedfällt. Här finns det plats för glas och tallrikar eller andra dekorativa och vackra vardagsföremål.


På vikbordets framsida kan du hänga en förvaringsficka med fyra förvaringsfack som är tillgängliga även när bordet är uppfällt.

TableID | HTH
TableID | HTH

KÖK FÖR TVÅ PERSONLIGHETER

Som mitt liv ser ut just nu, måste mitt kök kunna tillgodose olika behov. Det tänkte jag mycket på när jag skulle renovera mitt kök.

Jag har min dotter varannan vecka och jag ville gärna hitta en lösning med plats för henne så att vi kan tillbringa tid tillsammans i köket. Samtidig ville jag inte ha ett kök som känns belamrat och som blir svårt att röra sig i. Med HTH:s Table ID hittade jag den perfekta lösningen.

Lösningen fungerar både som en cool tavla och förvaring men viktigast av allt: som ett vikbord där jag och min dotter kan sitta. Nu kan vi småprata medan jag lagar mat. Vi kan också äta i köket när vi känner för det och när jag fäller upp bordet igen, har jag ett snyggt och rymligt kök.

  


Köp TableID online

Table ID Förvaringsfack (som bilden visar)

Table ID Förvaringsfack (som bilden visar)

Pris 851,25 SEK inkl. moms

  

HTH
WorktopID | HTH Smarte køkkenløsninger | WorktopID | HTH GO

UTDRAGSBORD I KÖKET

I små kök är bänkytan ofta begränsad. Med WorktopID får du en extra bänkyta som kan dras ut under den befintliga bänkskivan.

Läs mer om WorktopID

VILKET KÖK DRÖMMER DU OM?

Oavsett vilket kök du drömmer om, kan du inreda det så att du utnyttjar platsen optimalt.

Använd våra köksexperter som bollplank under hela inredningsprocessen och utnyttja deras erfarenhet av lösningar som fungerar i vardagen.

Boka ett gratis designmöte online och var säker på att vi har gott om tid att visa dig alla möjligheter.

Boka ditt designmöte här