SPARA MOMSEN* på ditt nya kök

SPARA MOMSEN* på ditt nya kök från
Gör Det Själv HTH

En lång rad av HTH:s mest populära modeller finns även som gör-det-själv lösningar, som du själv sätter ihop och monterar. I gengäld kan du spara tusentals kronor på Skandinaviens populäraste köksmärke.

 
*20%. Gäller ej vitvaror. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller tom 01.09.2019.

SPARA MOMSEN*

+
Du är här: Hem / Kryddhållare till kökslådor

Kryddhållare till kökslådor

HTH | 00W802214

GDS GDS
Beskrivning

Normalt prisSPARA MOMSEN

Kampanj240,00 SEK

192,00 SEK

inkl. moms

Tillgänglighet

I lager online

Se leveranstiden i korgen

Skapa din egen HTH-design.

Vi har valt ut de mest populära och inredningsvänliga skåplösningarna till just ditt projekt. HTHs genomtänkta kvalitetssortiment levereras i platta paket, klart för montering. Dessutom till ett riktigt bra pris.


Kryddhållare i slitstark plast för placering i kökslådor.
Den här kryddhållaren är den idealiska förvaringslösningen för dina kryddor, eftersom den har en smart rumsavdelare i tre olika bredder. Kryddorna hålls på plats, vilket ofta kan vara ett problem om man inte har någon rumsindelning.

Den slitstarka plasten är en stabil lösning, enkel att torka av och rengöra. Det gör det också enkelt att hålla det snyggt och prydligt. Kryddhållaren kännetecknas av den höga kvaliteten och den funktionella design som utmärker HTH:s produkter.

5 års garanti 5 års garanti
Varunummer 00W802214
Höjd 50mm
Djup 473mm

Installation instructionsation instructions

Inga tillgängliga dokument