Kökschecklista

De flesta människor köper ett kök bara några få gånger i livet. Det är ett stort beslut och resultatet måste vara perfekt. Om du känner dig lite överväldigad av projektet kan du läsa vidare. Vi har sammanställt en tydlig checklista för köket som hjälper dig att hålla koll på din köksplanering.

Kom igång på rätt sätt

Det är inte helt fel när man säger att förberedelse är halva arbetet. Om du planerar att renovera ditt kök eller få ett helt nytt gäller det att ju mer du har tänkt på dina önskemål och behov, desto bättre blir resultatet.

Kökschecklistan ger dig en överblick över vilka saker du bör överväga innan du börjar.

Behöver du hjälp?

Det finns många beslut på vägen till ditt drömkök. HTH:s inredningskonsulter är utbildade för att hjälpa dig att skapa exakt det kök du vill ha. Boka ett gratis designmöte och få hjälp med både stora och små köksbeslut.

Boka designmöte

Få ditt kök ritat

Se ditt drömkök anpassat till ditt utrymme och dina önskemål. När du får en 3D-ritning från HTH är det mycket lättare att se hur det färdiga köket kommer att se ut i ditt hem. Beställ nu och få ritningen inom 24 timmar.

Beställ en köksritning

Hitta butik

Upplev köket i verkligheten och få hjälp av våra köksexperter

Kom förbi din närmaste HTH-butik, upplev materialen med egna ögon och händer, få inspiration till inredningen och snacka med våra skickliga experter.

Hitta butik