Den kreativa bakstudion

Kom och besök den moderna köksstudion där den kreativa entreprenören Ditte Julie på bästa sätt förmedlar det söta livet.

Ditte Julie

Ditte Julie lever för att kommunicera det ljuva livet och kan lägga många titlar till sitt CV, bland annat TV-kock, kakboksförfattare, föreläsare, influencer och ägare och designer bakom bak- och pappersserien By Ditte Julie.

Köksstudion, som är byggd med element från Base-modellen, är centralt placerad i kontoret på Bredgade, där Ditte Julie och hennes team har sin bas.

"Jag spenderar i genomsnitt 4-5 timmar om dagen i min köksstudio. Det är mitt viktigaste arbetsredskap"

- Ditte Julie

"Mest av allt älskar jag att baka eftersom jag älskar att vara kreativ."

- Ditte Julie

Köksritning

Har du också en köksdröm?

Få din dröm uppritad inom 24 timmar - gratis och utan förpliktelser. Allt du behöver göra är att ta bilder på ditt nuvarande kök och göra en grovskiss av rummet med mått. När du har skickat den till oss ritar vi upp ditt nya kök i 3D. Du kommer att få ritningen via e-post inom 24 timmar.

Ja tack, gör en ritning för mitt kök idag

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER