Kök med plats för den utökade familjen, förvaring och läckra detaljer

Arkitektparet Rikke och Kristoffer har utformat sitt typhus med öppen planlösning, där det finns plats för storfamiljen. Hör vilka överväganden de har gjort beträffande köksinredning, design, färger och montering.

Överväganden innan

När Rikke och Kristoffer var på jakt efter ett kök till sitt nya typhus, hade de en klar idé från början: det skulle vara ett kök med plats för storfamiljen, inrett med gott om förvaringsmöjligheter och läckra detaljer.

Ett kök i färger

Rikke och Kristoffer har valt att inreda sitt nya hus med mycket trä. Därför föll det sig naturligt att köket skulle ha en färg som framhävde de naturliga nyanserna.

Läs mer om färger i köket

Stilren köksdesign

Estetik är ett nyckelord för det kvalitetsmedvetna paret som föredrar ett rent och enkelt utförande. Därför var ett handtagslöst kök det självklara valet för storfamiljen.

Från idé till färdigt kök

Rikke och Kristoffer fick kompetenta råd av HTH:s köksexperter när köket för storfamiljen skulle förverkligas. Därför var det också naturligt för paret att välja en komplett monteringslösning från HTH.

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER