Yvonnes kök är inrett ton-i-ton

Yvonne Wilhelmsen, som är fotograf, har inrett köket ton-i-ton i sin klassiska patriciervilla. Gå på upptäcktsfärd i kökets många fina detaljer och få inspiration till hur du kan inreda ett modernt och harmoniskt kök som går ton-i-ton. Foto: Yvonne Wilhelmsen | @wilhelmsenyvonne | Styling: Tone Kroken | @tonekrok

Balanserad helhet med ton-i-ton

Ton-i-ton-konceptet skapar eleganta och diskreta övergångar mellan färgerna i Yvonnes kök och får rummets olika element att smälta samman till en balanserad helhet. Det stilrena utseendet uppnås genom att välja väggfärg och köksfronter i samma toner. Resultatet blir en genomarbetad och modern look.

Designmöte

Har du också en köksdröm?

Få din dröm uppritad inom 24 timmar - kostnadsfritt och utan förpliktelser. Allt du behöver göra är att ta bilder på ditt nuvarande kök och göra en grovskiss av rummet med mått. När du har skickat den till oss ritar vi ditt nya kök i 3D. Du kommer få ritningen via e-post inom 24 timmar.

Få ditt kök uppritat

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER