Uppgraderad butik visar de senaste HTH-köken i Helsingborg

Nu finns nya eleganta kökslösningar på plats i den nyrenoverade HTH-butiken som öppnar igen den 30 september med en ny franchisetagare vid rodret. Det är erfarna krafter som har övertagit butiken och nu ser till att kunderna i Helsingborgsområdet får tillgång till den bästa köksdesignen från HTH.

Butiken ligger på Kanongatan 159 i handelsområdet Väla, där det redan tidigare sålts HTH-kök. Nu har dock butiken moderniserats och inretts med de senaste köken från danska HTH.

- Vi ser fram emot att kunna ge kunderna en ny köksupplevelse och presentera det senaste sortimentet av absolut toppkvalitet, säger Mats Rydén, som har tagit över butiken i Helsingborg.
- Vi är faktiskt först med att kunna visa de nya produkterna från HTH. Och naturligtvis är vi mycket måna om att erbjuda en bra service och hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning för sina behov.

Mats har arbetat för HTH i 17 år och driver sedan tidigare HTH-butikerna i Växjö och Karlskrona. Nu kan också kunderna i Helsingborg dra nytta av hans långa erfarenhet. I den nya butiken kommer kunderna att möta butikschef Christian Holmberg och hans tre medarbetare, som alla har stor lokalkännedom.

HTH är som en stor familj

För Mats Rydén är det ingen tillfällighet att han utvidgar verksamheten med HTH i Helsingborg:

- Helsingborg är en bra marknad och HTH har en lång historia här, så självklart är vi nöjda över att vara tillbaka i staden. Det är något speciellt med HTH – företaget känns som en enda stor familj. Vi hjälper alltid varandra mellan de olika butikerna och har fantastiskt roligt tillsammans. Den familjekänslan och fina gemenskapen hoppas jag att kunderna tar med sig hem i sina nya kök efter att de besökt den nya butiken i Helsingborg.

När den nya butiken slår upp portarna den 30 september är alla inbjudna till den stora öppningsfesten. Och på HTH Sverige ser man förstås positivt på att butiken öppnar igen:

- HTH har varit en del av Helsingborg i många år, och därför är vi väldigt glada att återigen kunna erbjuda kunderna i området det allra bästa från HTH. Jag är säker på att HTH Helsingborg kommer att bjuda kunderna på många fantastiska köksupplevelser nu när Mats Rydén och hans duktiga medarbetare har tagit över, säger Ulrik Skou Severinsen, marknadsansvarig för HTH i Sverige.

För mer information, kontakta Ulrik Skou Severinsen, marknadsansvarig för HTH Sverige, på telefon +45 4060 3670 eller via e-post till uss@hth.dk.

Bildtext: Mats Rydén utvidgar verksamheten med HTH i Helsingborg

FAKTA OM ÖPPNINGSFESTEN

HTH Helsingborg slår upp portarna lördag den 30 september med en stor öppningsfest dit alla är välkomna för att upptäcka butiken, träffa personalen och delta i våra matevent. De senaste HTH-produkterna finns utställda i butiken, som också bjuder på massor av köksinspiration och en mängd förmånliga öppningserbjudanden.

FAKTA OM HTH

HTH är en del av Nobia Danmark A/S, som ingår i den svenska koncernen Nobia AB. Nobia AB är en av Europas ledande kökstillverkare med 20 starka varumärken. I Sverige sysselsätter HTH cirka 180 personer i 21 butiker, där kunder kan uppleva förstklassig dansk design och kvalitetshantverk för det moderna livet.