ÄR ETT GRÅTT KÖK ETT BRA VAL?

Det grå köket har blivit en älskad klassiker eftersom det är tidlöst, stilsäkert och praktiskt. Se alla möjligheterna som redan har fått många att falla för det grå köket.

BEHÖVER DU MER INFORMATION?

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte utan
förpliktelser och få inspiration till ett grått kök
som passar ditt hem.

DET TIDLÖSA GRÅ KÖKET

Vill du ha ett stilsäkert kök som både är modernt och som håller i många år? Då är ett grått kök det optimala valet. Skälet till att vi vurmar för just grått är att färgen är praktisk, elegant och enkelt kan kombineras med andra färger och material.

Grått är samtidigt en tidlös klassiker som dessutom passar perfekt in i den skandinaviska stilen, där naturliga och lågmälda färger spelar en stor roll.

Art | HTH
Next | HTH Focus Vit Ek Laminat Koksgrå | HTH

GRÅTT ÄR DET NYA VITA

Vitt har dominerat köksmodet i flera årtionden eftersom det är ett säkert val som får köket att kännas större, och för att det enkelt kan kombineras med andra färger.

Grå nyanser har flera av samma eftertraktade egenskaper som vitt – och ännu fler. Ett grått kök har en neutralare och mer dämpad look, och de grå nyanserna kan både tona ner och förstärka andra färger och material.

DET GRÅ KÖKET ÄR BÅDE PRAKTISKT OCH STILSÄKERT

Grått är en färg med många fördelar. Den är praktisk, stilsäker och tidlös på en och samma gång. Dessutom är det en av de köksfärger som finns i en rad olika nyanser.

Med grå toner kan du antingen skapa ett mjukt och varmt uttryck genom att kombinera ljusgrått, trä och naturfärger, eller gå åt andra hållet och skapa ett rått och industriellt kök med stål, antracitgrått och en rå tegelvägg. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Se alla grå köksluckor

UPPLEV DINA MÖJLIGHETER

När du ska inreda ett gråt kök kan du få mer inspiration i din närmaste HTH-butik.

Vi har ställt ut flera olika lösningar som kan hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för ditt kök och våra experter är alltid redo att hjälpa dig.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Tendens Faner | HTH
Tendens Faner | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH