Köksdrömmar i personlig funkisvilla

När Signe och Mike designade sin funkisvilla norr om Aarhus hade de en tydlig plan: Köket måste vara personligt och bygga på framtidssäkra lösningar. Se parets köksdröm gå i uppfyllelse.

@SIGNEBINE_LIV

Signe är lärare på en särskola, där hon har undervisat i sex år.
Tidigare hade hon och hennes pojkvän Mike en lägenhet i Ceres Byen i Aarhus, men när paret började drömma om mer utrymme och en trädgård kom de överens om att bygga nytt.
I juni 2020 flyttade de in i sin funkisvilla tillsammans med hundarna Berta och Frede. På Instagram-profilen @signebine_liv har Signe delat bilder från byggprocessen , inredningen och livet i det nya huset.
Funkisvillan på 175 kvadratmeter har även ett stort dubbelgarage, där det finns plats för parets gemensamma intresse: VW-bussar.

"När du har möjlighet tycker jag att du ska välja något personligt"

- Signe

Köksritning

Har du också en köksdröm?

Få din dröm uppritad inom 24 timmar - gratis och utan förpliktelser. Allt du behöver göra är att ta bilder på ditt nuvarande kök och göra en grovskiss av rummet med mått. När du har skickat den till oss ritar vi upp ditt nya kök i 3D. Du kommer att få ritningen via e-post inom 24 timmar.

Ja tack, gör en ritning för mitt kök idag

Vision för köksinredningen

När Signe och Mike ritade sin funkisvilla var det viktigt att köket blev en central och integrerad del av huset. Lösningen blev en kokvrå, inbyggda skåp och en alkov som kan göras om till ett skafferi vid behov.

"Det var ett måste från min sida att det skulle finnas gavlar på köksön. Det ger ett riktigt snyggt utseende"

- Signe

"Vi har nått målet inom budgeten"

- Signe

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER