Processen från A-Ö

Oavsett om det gäller små eller stora projekt så levererar vi alltid professionell rådgivning och

projektledning. HTH:s totalkoncept innebär att vi levererar hela kökslösningen, det vill säga vi levererar och monterar inte bara HTH-element, utan vi kan även hjälpa till med det VVS-, el- och måleriarbete som ingår i den totala lösningen. HTH kan processen och vi vet hur vi ska sätta ihop alla pusselbitar. En normal process består av följande fem faser:

Rådgivning och dialog

Vi erbjuder en inledande dialog om vilka tankar, önskemål och krav ni tänker er ska utgöra grunden till en framtida kökslösning. HTH erbjuder professionell rådgivning och är alltid à jour med det senaste inom byggbranschen. Om du väljer HTH som samarbetspartner får du en stor och pålitlig leverantör med konkurrenskraftiga priser och ett brett produktsortiment, och som dessutom håller leveranstider och budgetar.

Behovsanalys och lösningsförslag

Utifrån en budgetram kan vi erbjuda rådgivning om inredning och materialval och dessutom plocka fram vilka funktioner köket ska ha. Därefter lämnar HTH ett förslag på en möjlig lösning.

Projektering och planering

HTH lägger fram förslag på en projektplan. Vi kan sätta ihop en monteringsplan själva eller i samarbete med andra yrkesgrupper så att det blir lättare att få en överblick över hela processen från början till slut.

Färdigställande och montering

HTH:s totalkoncept innebär att vi står för allt från VVS- och elinstallationer till golvläggning, måleriarbeten och montering. Vi erbjuder även hjälp med montering av eventuella höj/sänkmoduler samt montering av HTH-modulerna.

Kvalitetskontroll

Ni får dokumentation på allt utfört arbete och vi kvalitetssäkrar de monterade produkterna löpande.