Walk-in-closet

En walk-in-closet är symbolen för lyx i vardagen. Det finns många lösningar för att skapa en walk-in-closet, oavsett om du har ett helt rum som du kan dedikera till garderoben eller bara några få kvadratmeter.

Få råd och vägledning för din walk-in-garderob

Besök din närmaste HTH-butik och få råd och vägledning för din walk-in-closet. Våra duktiga konsulter känner till alla alternativ och kan hjälpa dig att få den perfekta walk-in-garderoben.

Hitta din närmaste HTH-butik

INSPIRATION

En perfekt walk-in-closet

Inredningen i din walk-in-closet måste vara välorganiserad och se till att det är lätt att hitta alla dina kläder, skor, accessoarer och väskor. Dessutom kan det vara en fördel med plats för förvaring av säsongskläder och stora väskor.

Se ännu fler möjligheter för personlig inredning i din HTH-butik.

Inred en personlig walk-in-closet

När du ska inreda din walk-in-closet är det viktigt att du tänker på stilen i resten av ditt hem. Du kan påverka utseendet på din walk-in-closet med skjutdörrar som finns i en mängd olika färger, material och design.

Hitta butik

Få hjälp med din walk-in-closet

Hitta inspiration och få idéer för din garderobsinredning på HTH. Våra konsulter står alltid redo att hjälpa dig, så du kan få svar på alla dina frågor innan du investerar i en ny garderob.

Hitta butik