SUGEN PÅ ATT GÖRA DET SJÄLV? UPPLEV VÅRT GÖR DET SJÄLV SORTIMENT

Gör Det Själv HTH är gör-det-själv-designkök till budgetpris. Läs mer om konceptet och se hur du kan få ett läckert och billigt kök, badrum eller garderober.

Gör det själv HTH fås i följande modeller

Køkkeneksperterne | HTH

HTH har ett gör-det-själv-koncept

Vi är alla olika. Det är därför vi ger dig friheten att välja hur mycket du själv vill göra och vad vi ska stå för.

Hos Gör Det Själv HTH kan du själv stå för mätning, design, hämtning och montering – men vi hjälper dig gärna med det du behöver.

Gör Det Själv HTH-sortimentet består av noga utvalda designmodeller, tillbehör och vitvaror.

Designkollektion för alla rum

Vår designkollektion är inte bara till för Gör Det Själv-köket. Kollektionen har utformats för att uppfylla dina drömmar i alla rum. Det är dansk design och kvalitet till ett pris som gör att du får råd med mer.

Behöver du piffa upp badrummet, eller om garderoben ska förnyas, är designkollektionen från Gör Det Själv HTH en lösning som uppfyller alla krav på design, kvalitet och pris.

Det är enkelt att köpa Gör Det Själv HTH

Du kan enkelt köpa Gör Det Själv HTH-sortimentet genom att besöka någon av våra snygga butiker, eller använda dig av vår webbutik när du vill ha ett nytt kök, badrum eller ny garderob.

Priset är detsamma, oavsett om du köper dina varor i butiken eller online.

I butiken får du rådgivning om inredning och materialval, och du kan ta med dina varor hem samma dag om vi har dem i lager. Handlar du online får du fördelen med att vi har öppet dygnet runt.

KøkkenDrømme
kd2_video_cover kd4_video_cover

GÖR DET SJÄLV - DRÖMMER DU OM ATT DESIGNA OCH BYGGA DITT EGET KÖK?


Läs mer om HTH:s go-sortiment, som ger dig möjlighet att ”göra det själv”.

I miniserien Köksdrömmar får vi följa paret Martin och Lucas, som ska byta ut det gamla köket i sommarstugan mot ett nytt kök från HTH:s Gör-Det-Själv sortiment.

Titta på alla fyra avsnitt och upplev hela processen, från det första designmötet till hämtning och montering och det färdiga resultatet.

Se Köksdrömmar

NYHET: MOOD

Exklusivt mörkt kök

Mood är en tidlös design som utstrålar exklusivitet och värme. De vackra vertikala ådringarna ger en härlig känsla av trä och natur, och den mörka nyansen hjälper till att skapa en känsla av exklusivitet.

GÖR DET SJÄLV HTH FÅS I FÖLJANDE MODELLER

Gör Det Själv HTH är ett utvalt sortiment av vår mest populära design. Självklart finns produkter för både kök, badrum och garderober.

SE GÖR DET SJÄLV HTH-KOLLEKTIONEN I VÅR KATALOG

Få inspiration till ditt Gör Det Själv HTH-kök i vår stora, snygga katalog. Här hittar du både köks-, badrums- och garderobslösningar samt vägledande priser.

SÅ BYTTE KENNETH UT SITT KÖK

Kenneth har ingen hantverksmässig bakgrund – han är försäkringsmäklare – men när det gamla köket skulle bytas ut valde han ändå Gör Det Själv HTH.

Ända från början hade Kenneth en idé om att det nya köket skulle vara ljust och välkomnande. Med det i tankarna började han söka efter kök på Internet för att bilda sig en uppfattning om utbudet. För Kenneth var det avgörande att Gör Det Själv HTH hade den design han hade i tankarna.

 

”Att jag har gjort det själv... det är jag riktigt stolt över.”

- Kenneth

HENRIETTE OCH THOMAS KAN OCH VILL SJÄLV

Henriette och Thomas är ett par driftiga människor som har totalrenoverat sitt hus. När det var dags för köket valde de att besöka Gör Det Själv HTH för att hitta sitt eget gör det själv-drömkök.

Det driftiga paret fick inspirationen till sitt nya kök online och genom att fånga upp idéer när de besökte andra hem med läckra kök. Därför hade de god kännedom om Gör Det Själv HTH när de själva skulle välja nytt kök.

 

"Vi valde Gör Det Själv HTH eftersom de designmässigt erbjöd något som stämde med våra önskemål."

- Henriette

STEG-FÖR-STEG-VIDEOR FÖR MONTERING

Behöver du hjälp att montera dina HTH-element själv är våra monteringsvideor något för dig. Där visar vi steg för steg hur monteringen ska genomföras.

Här visar vi hur du sätter ihop skåpen i rätt ordning, så att dina HTH Gör Det Själv-element snabbt och enkelt blir redo att användas.

Se våra HTH Gör Det Själv-monteringsvideor

#HTH
Från dröm till verklighet

Låt dig inspireras av våra kunders egna köksbilder från sociala medier.

SKA VI HJÄLPA DIG?

Låt oss träffas över en kopp kaffe och diskutera möjligheterna att uppfylla dina önskemål och behov.

Boka ett möte online
HTH
Art | HTH

SE OCH KÄNN PÅ DITT NYA KÖK

Den bästa upplevelsen av design, material och finish får du genom att besöka någon av våra inspirerande butiker.

Kom och upplev ditt kök

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH