Designa ditt kök

Är du osäker på vilka färger och material du ska ha i ditt nya kök? Designa ditt kök i vår Design Styler och prova dig fram innan du bestämmer dig.

Så använder du HTH:s Design Styler

Design Styler är ett visualiseringsprogram som hjälper dig att hitta rätt färger och material till ditt kök. Du designar ditt kök genom att välja någon av kökslösningarna som visas som miniatyrbilder längst ned i designprogrammet. När du har valt kök kan du enkelt ändra färger och material genom att klicka på pennorna.

HTH

Anette Berg, köksexpert:

”LEK DIG FRAM TILL DIN KÖKSDESIGN”

Med vår Design Styler kan du enkelt leka dig fram till rätt färger och material. Prova dig fram, och gärna med färgkombinationer som du aldrig hade trott var möjliga. Det är bara fantasin som sätter gränserna när du designar ditt kök online.

HTH

SÅ HITTAR DU DIN STIL

Det kan vara svårt att designa ditt kök om du inte är helt säker på vilken stil det ska ha. Vi guidar dig genom stilar, färger och material, så att du kan hitta köket som slår dig med häpnad.

SÅ SKA DITT KÖK SE UT 2020

Vi älskar snygg design, kvalitet och nytänkande detaljer i köket. Låt dig inspireras av de senaste kökstrenderna som våra designexperter är särskilt förtjusta i.

GÖR DITT DRÖMKÖK TILL VERKLIGHET

Hos din närmaste HTH kan du uppleva alla färger och material till ditt nya kök. Butiken är fylld med inspirerande kökslösningar som du kan använda som inspiration när du ska designa ditt kök.

Hitta din närmaste HTH
HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

FÅ RÅD FRÅN KÖKSEXPERTEN

Vill du ha hjälp med att designa ditt kök? Vi står redo att ge dig råd och inspiration utifrån dina tankar, idéer och behov.

Boka ett gratis designmöte